TrainTool: hoe werkt het?

TrainTool begeleidt studenten in hun eerste stappen richting de arbeidsmarkt. Met TrainTool kan je op je laptop of op een mobiel device je communicatieve vaardigheden trainen door middel van video-rollenspellen. Zo kan je bijvoorbeeld oefenen met een sollicitatie- of netwerkgesprek of leren hoe een assessment in de praktijk gaat. Je krijgt theorie en voorbeelden over de vaardigheid, en vervolgens ga je reageren op verschillende situaties. Je reactie film je met je camera of webcam, en kan je terugkijken om op die manier je vaardigheden te verbeteren. Je kan elk rollenspel onbeperkt doen! Je kan vervolgens persoonlijke feedback vragen aan een coach bij Career Services of aan een mede-student, een docent of je ouders. Als je niet om feedback vraagt, zijn je opnames alleen door jou te zien. 

Er zijn verschillende programma's beschikbaar voor jou, hieronder vind je een overzicht inclusief link naar het betreffende onderdeel:

Hier vind je een stap voor stap uitleg over hoe je je gemakkelijk inschrijft via de bovenstaande inschrijflinks.

Ga je solliciteren bij een internationaal bedrijf en wil je je rollenspellen liever in het Engels oefenen? Gebruik dan deze links:

 

NB: Je privacy wordt gewaarborgd; TrainTool is ISO-gecertificeerd. Meer info lees je hier.

Bij vragen of technische problemen kan je contact opnemen met support@traintool.com