10 augustus 2018
MyTimetable heeft een nieuwe functionaliteit. Vanaf nu kun je bij een roosterwijziging een melding ontvangen.
1 augustus 2018
Regel nu alvast je herinschrijving
16 juli 2018
Op 3 september viert de UU de Opening van het Academisch Jaar feestelijk in de Domkerk
11 juli 2018
Ben jij trots op je (excellente) bacheloronderzoek? Overweeg dan om je onderzoek als paper in te leveren
5 juli 2018
Tijdens de Opening van het Academisch Jaar maakt collegevoorzitter Anton Pijpers de winnaars bekend

maandag 20 augustus 2018 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
dinsdag 21 augustus 2018 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
dinsdag 28 augustus 2018 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
woensdag 29 augustus 2018 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
dinsdag 25 september 2018 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Universiteit Utrecht op social media