Fotograaf: Robert Oosterbroek
20 maart 2019
Neem zo snel mogelijk contact op met je docent als je maandag na het schietincident een college of tentamen hebt gemist.
Plattegrond Leuvenplein
20 maart 2019
De Universiteit Utrecht maakt haar terreinen gefaseerd rookvrij. Het Leuvenplein is de eerste locatie die rookvrij wordt.
Vlag halfstok bij het Academiegbouw
19 maart 2019
Dinsdag 19 maart hangen de vlaggen bij het Academiegebouw en het Bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht halfstok.
Universiteit Utrecht
18 maart 2019
Het advies om binnen te blijven is opgeheven, medewerkers, studenten en gasten van de Universiteit Utrecht kunnen rustig naar huis.
Study boost
17 maart 2019
Wil je effectiever studeren en daarmee goed voorbereid én ontspannen de tentamenperiode ingaan? Dat kan! Doe mee aan de UU Study Boost.

maandag 25 maart 2019 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
maandag 25 maart 2019 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
dinsdag 26 maart 2019 -
Dinsdag 26 maart 2019 viert de Universiteit Utrecht haar 383e Dies Natalis in de Domkerk.
woensdag 27 maart 2019 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
woensdag 27 maart 2019 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Universiteit Utrecht op social media