honours
18 oktober 2018
Tijdens de Opening van het Academische Honours Jaar op 15 oktober is de UU Honours Student Council officieel gepresenteerd
honours
18 oktober 2018
Tijdens de Opening van het Academisch Honours Jaar op maandag 15 oktober is dr. Adri Thomas verkozen tot Honoursdocent van het Jaar
12 oktober 2018
Studieplekken in de tentamenperiode alleen toegankelijk voor UU-studenten
10 oktober 2018
Gebruik www.uu.nl/studyspot om een plek te vinden
Dader cybercrisisoefening
9 oktober 2018
Op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober deed de UU mee aan de landelijke cybercrisisoefening ‘OZON’.

dinsdag 23 oktober 2018 - Career Services
Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.
dinsdag 23 oktober 2018 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
woensdag 24 oktober 2018 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
maandag 29 oktober 2018 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
dinsdag 30 oktober 2018 - Career Services
Hoe schrijf je een effectief CV en een aantrekkelijke sollicitatiebrief?

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Universiteit Utrecht op social media