Studentensite

Beeld van de Carrièredag 2017
29 maart 2017
Solliciteer vóór 2 april voor een functie in het Carrièredagbestuur en en organiseer met 4 andere mensen de Carrièredag 2018.
Stemmen
27 maart 2017
We willen heel graag weten wat studenten vinden van de studentensite!
26 maart 2017
Je kunt je nog tot en met 30 maart kandidaat stellen voor de medezeggenschapsraden.
Studenten bij Heidag Managementoverleg
20 maart 2017
20 studenten bespraken met directeuren van de UU onderwerpen als studiefaciliteiten, tutoraat, informatievoorziening en medezeggenschap.
20 maart 2017
De U-raad en ISO organiseren op 10 april een bijeenkomst over studentbegeleiding.

mrt
donderdag 30 maart 2017 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
dinsdag 4 april 2017 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.
woensdag 5 april 2017 - Career Services
Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.
maandag 10 april 2017 -
woensdag 12 april 2017 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Universiteit Utrecht op social media

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.