5 juni 2020
Sluit je dagelijks aan bij de nieuwe digitale studieplek
29 mei 2020
De kandidaten voor de universiteitsraad en faculteitsraden zijn bekend. Breng je stem uit vanaf dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni.
20 mei 2020
Beheer je een team, of ben je van plan dit te gaan doen? Dan is deze informatie mogelijk belangrijk voor je.
19 mei 2020
Praat mee over de toekomst van de universiteit
19 mei 2020
Studenten konden zich tot 7 mei verkiesbaar stellen voor de universiteitsraad en faculteitsraden.

dinsdag 9 juni 2020 - Career Services
Een online workshop over hoe je jezelf voorbereid op een sollicitatiegesprek
dinsdag 9 juni 2020 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar. Volg de LinkedIn Advanced training.
woensdag 10 juni 2020 - Career Services
Een online workshop over hoe je een effectief cv opstelt en een aantrekkelijke sollicitatiebrief schrijft
woensdag 10 juni 2020 - Career Services
Een online workshop over hoe je bewust en effectief thuiswerkt
donderdag 11 juni 2020 - Career Services
Een online workshop over hoe je jouw loopbaan kunt verkennen vanuit huis

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Universiteit Utrecht op social media