MYUU portal
17 juli 2019
De nieuwe MyUU portal is het digitale startpunt voor studenten waarin informatie uit de verschillende digitale systemen van de UU samenkomt.
16 juli 2019
Door problemen bij het afnemen van de enquête zijn de resultaten van de NSE helaas niet beschikbaar voor de zomer.
Jazzmans in Minnaertgebouw
11 juli 2019
Diverse cateringlocaties zijn gesloten of hebben alternatieve openingstijden tijdens de vakantieperiode.
honourscollege_htoty
11 juli 2019
Who is the UU Honours Teacher of the Year 2019? The teacher is nominated by honours student groups within the faculties or programmes. Nominate before 15 August
9 juli 2019
Op 2 september viert de Universiteit Utrecht de Opening van het Academisch Jaar feestelijk in de Domkerk.

dinsdag 23 juli 2019 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
woensdag 24 juli 2019 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
woensdag 24 juli 2019 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
dinsdag 30 juli 2019 - Career Services
Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.
aug
donderdag 1 augustus 2019 - Career Services
In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Universiteit Utrecht op social media
Wat vind jij van het nieuws op de Studentensite? Geef je mening