31 maart 2020
Maandag 23 maart was het eerste online overleg tussen het CvB en de U-Raad.
Proeverij banqueting nieuwe cateraar
24 maart 2020
Eurest Campus Services gaat, in samenwerking met SPAR University, de catering verzorgen vanaf 9 juli.
Nationale studenten enquete 2020
24 maart 2020
Hiervoor is landelijk gekozen omdat een studenttevredenheidsenquête in tijde van een coronacrisis waarschijnlijk geen valide resultaten oplevert.
19 maart 2020
De Universiteit Utrecht volgt de landelijke en internationale ontwikkelingen van het coronavirus op de voet.
Donatie UU en Sodexo aan UMCU
18 maart 2020
Sodexo doneert voedselvoorraden aan het UMCU. Ook de wekelijks bezorgde appels en peren worden bij het ziekenhuis bezorgd.

vrijdag 3 april 2020 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
vrijdag 3 april 2020 - Career Services
Een online workshop over hoe je een effectief cv opstelt en een aantrekkelijke sollicitatiebrief schrijft
maandag 6 april 2020 - Career Services
maandag 6 april 2020 - Career Services
Hoe schrijf je een effectief cv en een aantrekkelijke sollicitatiebrief?
vrijdag 17 april 2020 -
In deze workshop gaan we dieper in op het fenomeen stress. We geven een inleiding tot mindfulness met als doel om je te laten ervaren wat dit omvat.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Universiteit Utrecht op social media