3 mei 2021
Bekijk de praktische Thuisstudeer-gids. Bedoeld om je studie én jezelf op de rit te houden tijdens de laatste afstandsonderwijsloodjes.
28 april 2021
Sinds 26 april worden er weer lessen aangeboden op de campus van de UU.
23 april 2021
In SharePoint, OneDrive en Teams worden bestanden automatisch gescand waarbij gekeken wordt of het bestand mogelijk schadelijk is (malware).
14 april 2021
Heb je wel eens een mailtje foutief doorgestuurd? Of gegevens in kunnen zien die je wellicht niet had mogen zien? Dat kan al een datalek zijn!
12 april 2021
De stemmen zijn geteld en de verkiezingsuitslag is bekend.

mei jun
dinsdag 11 mei 2021 tot dinsdag 1 juni 2021
Nadert het einde van je studie, dan komt er veel op je af. Meld je daarom aan voor de online workshops op het snijvlak van studie, carrière en wellbeing.
dinsdag 11 mei 2021
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
dinsdag 11 mei 2021
In deze online training krijg je informatie en handvatten om jouw stress aan te pakken.
Yoga aangeboden door Olympos voor studenten van de Universiteit Utrecht

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Universiteit Utrecht op social media