Wellbeing Week

De volgende editie van de UU Wellbeing Week(s) zal plaatsvinden van 29 april tot en met 8 mei 2024.

De Wellbeing Week(s) biedt een uitgebreid programma dat speciaal voor jou is samengesteld om zo divers en inclusief mogelijk te zijn. Ons doel is om in te gaan op verschillende dimensies van welzijn, waaronder mentaal, fysiek, sociaal en spiritueel welzijn, maar ook financieel, duurzaam, professioneel en intellectueel welzijn. 

Je kunt je gratis aanmelden voor activiteiten. Bekijken hieronder het programma aanstande editie.

Bekijk hier het programma van de mei editie 2024

Thema

Sinds de novembereditie van 2023 gebruiken de UU Wellbeing Week(s) voor elke editie een nieuw thema. Voor deze editie van de Wellbeing Week(s) stellen we de vraag: "Who are UU?"

Het leven draait in essentie om groei. Vanaf de kindertijd en daarna blijft onze omgeving ons vormen. Onze opvoeding, of die nu in een liefdevol gezin is of in een uitdagende omgeving, heeft invloed op ons. Ook onze erfgoed, cultuur en samenleving spelen een belangrijke rol in het vormen van ons zelfbeeld. Na het doormaken van een uitdagende levensgebeurtenis kunnen we het gevoel hebben dat we onze eigen identiteit zijn kwijtgeraakt. Hoewel sommige aspecten hiervan uniek zijn voor ons en verbonden zijn met onze individuele levensdoelen, kunnen andere gedeeld worden met anderen.

In onze jeugd is ons zelfbeeld vloeibaar en verandert het met vluchtige interesses. Zelfontwikkeling vindt bij iedereen plaats in verschillende tempo's en intensiteiten. We jongleren met onze studie, werk, relaties en meer. Deze verantwoordelijkheden kunnen soms overweldigend aanvoelen. Vooral in deze tijden is het cruciaal om onze welzijn te prioriteren en onszelf af te vragen wat we nodig hebben en hoe we geluk kunnen bereiken. Ontdek een nieuwe hobby en ontwikkel nieuwe vaardigheden. Registratie voor de Wellbeing Week(s) opent op 24 april.

FAQ