• Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten?
  • Wil je je curriculum vitae (cv) doorspreken?
  • Wil je een sollicitatiegesprek oefenen?

Plan dan een gesprek in met je facultaire career officer of een van de centrale career officers die voor alle faculteiten werken.

Simone Kastelein

Career Officer faculteit Bètawetenschappen

E-mail: s.kastelein@uu.nl

Locatie: Minnaertgebouw, kamer 1.17

Career Officers

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen (onder REFLECT): je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer.
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

• Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten?
  • Wil je je curriculum vitae (cv) doorspreken?
  • Of wil je een sollicitatiegesprek oefenen?

Plan dan een gesprek in met een van de career officers die voor verschillende faculteiten werken.

Career officers

Sjoer Bergervoet

Career Officer Geesteswetenschappen

S.A.Bergervoet@uu.nl
Drift 10

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken met Sjoer door het Studiepunt GW te bellen of er langs te gaan:

• Adres: Drift 10
    11.00 - 15.00 uur (ma t/m vr)
  • Telefoon: (030) 253 6285
    11.00 - 12.30 uur (ma t/m vr) en 13.00 - 15.00 uur (ma t/m vr)

Afspraak met een van de andere career officers

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken met een van de andere career officers van de UU. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je kunt ook eerst een training volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

Marte Otter

Career Officer faculteit Geneeskunde

Hijmans van den Berghgebouw, kamer 1.11

E-mail: careerofficer@umcutrecht.nl

Afspraken: via onderstaande kalender. Indien er geen geschikt tijdstip in het overzicht staat, stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

Op woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur kan een afspraak worden gemaakt met Linda Hofstra een voor cv check.

Sluit je aan bij de Career Services – Faculty of Medicine (Geneeskunde) Utrecht University groep op LinkedIn!

Franca Geerdes

Career Officer faculteit Geowetenschappen

E-mail: F.E.M.L.Geerdes@uu.nl

Locatie: Studenten die een afspraak hebben kunnen zich melden bij de portier van het Vening Meineszgebouw A (afspraak: kamer 5.12)

REMKO VAN DE KAMP

Career Officer faculteit Sociale wetenschappen

E-mail: r.j.vandekamp@uu.nl

Locatie: Sjoerd Groenmangebouw, kamer B010B

Career Officer Rechtsgeleerdheid Therese

Thérèse Albers

Career officer Rechtsgeleerdheid

Email: D.T.M.Albers@uu.nl

Locatie: Studenten die een afspraak hebben kunnen zich melden bij de receptie van Janskerkhof 2-3

Afspraak maken:

Een afspraak kan gemaakt via onderstaande kalender. Indien er geen geschikte mogelijkheid in de kalender staat, stuur dan een e-mail naar d.t.m.albers@uu.nl, of kijk bij het overzicht met trainingen: je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

• Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten?
  • Wil je je curriculum vitae (cv) of motivatiebrief doorspreken?
  • Wil je een sollicitatiegesprek oefenen?
  • Heb je vragen over stage?

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen (onder REFLECT): je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Maike Asbreuk

E-mail: m.y.asbreuk@uu.nl

Locatie: Bijlhouwerstraat 6, kamer 1.33

Je kunt bij mij terecht met vragen over:

• Arbeidsmarktoriëntatie/advies
  • Externe relaties organisaties en alumni
  • Stage
  • CV- en LinkedIn check
  • Sollicitatiebrief check
  • Oefenen sollicitatiegesprek

Stuur voor een afspraak met Maike Asbreuk een e-mail naar m.y.asbreuk@uu.nl of kom langs op kamer 1.33.

Je kunt er ook voor kiezen een afspraak te maken met één van de career officers die voor verschillende faculteiten werken.

Career Officer Rechtsgeleerdheid Therese

Thérèse Albers

Career officer U.S.E.

Email: D.T.M.Albers@uu.nl

Location: Students with an appoinment can come to Adam Smith Hall, room 009.

Book an appointment:

You can book your appointment through the calendar below. If the calendar shows no available dates, please send an email to d.t.m.albers@uu.nl. Otherwise look at the overview of the trainings: you could also first follow a training before making an appointment.

Please note:

1. Select an appointment type and then choose a time. You can also select a specific career officer in the second drop-down menu, if you prefer to do so.
  2. Always perform the career check first and bring the results with you to the interview.

bas defize / mark baldwin

If you are a UCU student and wish to talk to careers guidance staff on campus, please send an e-mail to either Career Development Officer Bas Defize (l.h.k.defize@uu.nl) or Student Life Officer Mark Baldwin (m.p.baldwin@uu.nl).

Book an appointment with other career officers working at UU

You can book your appointment with the other Career Officers working at the different faculties through the calendar below. If the calendar shows no available dates, please try again later. New interview time slots are made available at the end of each week.

Please note:

2. Always perform the career check first and bring the results with you to the interview.