Let op ! Voor actuele informatie over het Coronavirus en hoe de UU daarmee omgaat ga naar deze site.

Afspraken zullen telefonisch of via MS Teams plaatsvinden. Hierover neemt de Career Officer waarmee jij je afspraak hebt gepland contact met je op.

Voor vragen over onze diensten in tijden van het coronavirus kun je contact opnemen via careerservices@uu.nl

• Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten?
  • Wil je je curriculum vitae (cv) doorspreken?
  • Wil je een sollicitatiegesprek oefenen?

Plan dan een gesprek in met je facultaire career officer of een van de centrale career officers die voor alle faculteiten werken.

Simone Kastelein

Career Officer faculteit Bètawetenschappen

E-mail: s.kastelein@uu.nl

Locatie: Minnaertgebouw, kamer 1.17

Career Officers Arjen Van Vliet, Jacky Limvers, Rutger-Jan Scholtens en Iris Nieuwenhuizen

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer.
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

• Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten?
  • Wil je je curriculum vitae (cv) doorspreken?
  • Of wil je een sollicitatiegesprek oefenen?

Plan dan een gesprek in met een van de career officers die voor verschillende faculteiten werken.

Career officers

Career Officers Arjen Van Vliet, Jacky Limvers, Rutger-Jan Scholtens and Iris Nieuwenhuizen

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen (onder REFLECT): je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Sjoer Bergervoet

Career Officer Geesteswetenschappen

S.A.Bergervoet@uu.nl
Drift 10

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken met Sjoer door het Studiepunt GW te bellen of er langs te gaan:

• Adres: Drift 10
    11.00 - 15.00 uur (ma t/m vr)
  • Telefoon: (030) 253 6285
    11.00 - 12.30 uur (ma t/m vr) en 13.00 - 15.00 uur (ma t/m vr)

Afspraak met een van de andere career officers

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken met een van de andere career officers van de UU. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je kunt ook eerst een training volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

MARJOLEIN BOVENS WISSE

Career Officer faculteit Geneeskunde

Hijmans van den Berghgebouw, kamer 1.11

Email: careerofficer@umcutrecht.nl

Afspraken: via onderstaande kalender. Indien er geen geschikt tijdstip in het overzicht staat, stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

Op woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur kan een afspraak worden gemaakt met Linda Hofstra voor een cv check.

Sluit je aan bij de Career Services – Faculty of Medicine (Geneeskunde) Utrecht University groep op LinkedIn!

Franca Geerdes

Career Officer faculteit Geowetenschappen

E-mail: f.geerdes@uu.nl

Locatie: Studenten die een afspraak hebben kunnen zich melden bij de portier van het Vening Meineszgebouw A voor een toegangspasje

Remko van de Kamp.

REMKO VAN DE KAMP

Career Officer faculteit Sociale wetenschappen

E-mail: careerservices.fsw@uu.nl

Locatie: Student Informatie Punt (STIP), Sjoerd Groenmangebouw, Padualaan 14, Begane grond, je wordt opgehaald - ook als het STIP nog gesloten is

Ellen Ruifrok

Career coach en trainer faculteit sociale wetenschappen

E-mail: careerservices.fsw@uu.nl

Career Officer Rechtsgeleerdheid Therese

Thérèse Albers

Career officer Rechtsgeleerdheid

Email: D.T.M.Albers@uu.nl

Locatie: Studenten die een afspraak hebben kunnen zich melden bij de receptie van Janskerkhof 2-3

Afspraak maken:

Een afspraak kan gemaakt via onderstaande kalender. Indien er geen geschikte mogelijkheid in de kalender staat, stuur dan een e-mail naar d.t.m.albers@uu.nl, of kijk bij het overzicht met trainingen: je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Berber Noordzij

Career Officer USBO

Email: b.r.h.noordzij@uu.nl

Locatie: Bijlhouwerstraat 6, kamer 1.32

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen (onder REFLECT): je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Career Officer Rechtsgeleerdheid Therese

Thérèse Albers

Career officer Economie (USE)

Email: D.T.M.Albers@uu.nl

Locatie: Adam Smith Hall, kamer 009.

AFSPRAAK MAKEN

bas defize / mark baldwin

If you are a UCU student and wish to talk to careers guidance staff on campus, please send an e-mail to either Career Development Officer Bas Defize (l.h.k.defize@uu.nl) or Student Life Officer Mark Baldwin (m.p.baldwin@uu.nl).

Book an appointment with other career officers working at UU

You can book your appointment with the other Career Officers working at the different faculties through the calendar below. If the calendar shows no available dates, please try again later. New interview time slots are made available at the end of each week.

Please note:

1. Select an appointment type and then choose a time. You can also select a specific career officer in the second drop-down menu, if you prefer to do so.
  2. Always perform the career check first and bring the results with you to the interview.