Good Mourning

De groepen zijn van start en aanmeldingen voor deze ronde is niet meer mogelijk. Meld je aan voor de wachtlijst zodat we het animo voor de volgende ronde kunnen bijhouden. Geinteresseerd in een Nederlandstalige groep? Email ons naar letstalk@uu.nl.

De dood van iemand die je lief was, heeft veel impact op je leven. Hoe ga je hiermee om, wat betekent het voor de rest van je leven? Het kan zijn dat deze ervaring je studie en het studeren in de weg zit. Je kunt je moeilijk concentreren en tegen allerlei vragen aanlopen. 

‘Wie ben ik nu nog, nu die ander is overleden?’  ‘Ik ben bang dat ik vergeet hoe hij/zij was.’ ‘Mijn verdriet lijkt heel anders te zijn dan die van mijn familieleden.’ ‘Waar haal ik de moed en de energie vandaan om door te gaan?’ ‘Wat helpt mij om de storm aan gevoelens aan te kunnen?’ 

In de groep ‘Good Mourning’ maak je ruimte voor het omgaan met jouw verlies. De nadruk ligt op het delen en uitwisselen van ervaringen en verhalen met een groep lotgenoten. Dit biedt herkenning, erkenning en geeft steun. 

Details

Deze Peer2Peer steungroep is een initiatief van het Clinical Skills Lab - Klinische Psychologie in samenwerking met het team studentenwelzijn. Het zal worden gehost door onze UU studenten Angeliki Gianniou (Master student Klinische Psychologie) & Yashna Pande (Master student Klinische Psychologie).

De sessies vinden plaats op het Utrecht Science Park of Parnassos. Komende data zijn:

Semester I:  
26 oktober woensdag, 2022 (Parnassos, ruimte 2.03)
9 november woensdag, 2022 (de Vagant, USP)
23 november woensdag, 2022 (Parnassos, ruimte 0.10)
7 december woensdag 2022 (Parnassos, ruimte 2.03)
25 Januari woensdag, 2023 

Individuele intake en vragen

Om ervoor te zorgen dat je in de groep past en om de verwachtingen te managen, zal er voor de eerste sessie een korte individuele intake plaatsvinden met Angeliki en Yashna. Als je vragen of zorgen hebt, neem dan contact met ons op via letstalk@uu.nl.