ZOEK JE EEN MEDEWERKER?

Via www.uu.nl/medewerkers kun je de contactgegevens van een specifieke medewerker opzoeken.

Zoek je een gebouw?

Op de pagina Gebouwen vind je een overzicht van alle gebouwen van de Universiteit Utrecht.

Zoek je een werkplek?

Kijk op www.uu.nl/studyspot om te zien waar er studieplekken beschikbaar zijn.

Zoek je een service of dienst?

Het studiepunt is je eerste aanspreekpunt. Je kunt hier terecht met vragen over je studieprogramma, roosters, examens, toestemming voor keuzevakken buiten de opleiding en vrijstellingen. Je kunt hier ook een afspraak maken met de studieadviseur of de stagecoördinator. Je vindt jouw studiepunt op de opleidingspagina, of op de overzichtpagina met contactgegevens van alle studiepunten.

Voor al je vragen en problemen kun je contact opnemen met de ICT Servicedesk via whatsapp 06-1003 4493 of onze handleidingsite bezoeken. Je kunt ook een van onze balies bezoeken:

UITHOF - UNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK UITHOF

Locatie: Heidelberglaan 3
maandag t/m vrijdag: 10:00 - 15:00, en van 18:00 - 22:30
zaterdag: 10:00 - 18:00
zondag: 10:00 - 22:30

BINNENSTAD - UNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK BINNENSTAD

Locatie: Drift 27
maandag t/m vrijdag, 10:00 - 15:00 uur

Voor vragen over centrale uitwisselingsprogramma’s kun je contact opnemen met één van de medewerkers van het International Office van de Universiteit Utrecht. Voor facultaire uitwisselingsprogramma's zoek je contact met het International Office van je faculteit.

Bij Studentenservice kun je terecht voor informatie over allerlei zaken die met studeren en het studentenleven te maken hebben. Denk hierbij aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld: inschrijving, collegegeld, bestuursbeurzen, studie en topsport, handicap of chronische ziekte.

Bij het Skills Lab kun je terecht als je meer wilt weten over het ontwikkelen van jouw academische vaardigheden of als je in je studie ergens tegenaan loopt. We proberen zo helder mogelijk in kaart te brengen wat er allemaal te vinden is aan trainingen, workshops, cursussen, individuele begeleiding en tools. 

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire dienstverlening bij de Universiteit Utrecht. Denk aan audiovisuele onderwijsondersteuning, catering, zaalverhuur, schoonmaak, afvalverwijdering, post, vervoer, reparaties en onderhoud van gebouwen en faciliteiten.

Wil je een storing of defect melden? Of een facilitaire dienst aanvragen? Gebruik het FSC Meldformulier voor alle facilitaire meldingen (storing/defect, aanvraag, suggestie, klacht).

Meer informatie

FSC Meldpunt
Marinus Ruppertgebouw, Leuvenlaan 19
030 253 95 95
Maandag tot en met vrijdag, 8.00 - 16.30 uur
FSC Meldformulier

ZOEK JE EEN Voorziening?

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Probeer de A-Z Voorzieningenlijst: hierin vind je een overzicht van voorzieningen van de Universiteit Utrecht.
Mis je een voorziening? Geef het aan ons door via de feedback-knop op deze pagina.