Studentenwelzijn

Praat jij met je vrienden, familie of medestudenten over hoe het echt met je gaat? En als er iets niet goed gaat, bespreek je dat dan bijvoorbeeld met je studieadviseur? Vitaliteit en een goede (mentale) gezondheid zijn cruciale ingrediënten voor een leuk en effectief studentenleven. Je dagelijks leven en de uitdagingen die daarbij komen kijken, hebben daar invloed op. We vinden het belangrijk dat we het gesprek over jouw welzijn voeren, wanneer het zowel goed als minder gaat. Want naast een focus op het reorganiseren van het onderwijs, het bieden van begeleiding, tools en kennis om je welzijn te vergroten en persoonlijke skills op te doen, is er ook nog veel te winnen bij het creëren van meer bewustzijn en het doorbreken van het taboe dat vaak nog bestaat. 

Team studentenwelzijn biedt de mogelijkheid om te praten met een medestudent of coach, je aan te melden voor wekelijkse activiteiten, workshops of studiegroepen, of mee te doen aan de Wellbeing Week die twee keer per jaar wordt georganiseerd.

Mis je iets in het aanbod of heb je feedback voor ons? We staan altijd open voor input! Neem contact op via studentwellbeing@uu.nl

  • Agenda

    Geen evenementen gepland.

    RSS