Studentenwelzijn

Een goede gezondheid en welzijn zijn cruciale ingrediënten voor een mooi en effectief studentenleven. Je dagelijkse leven en de uitdagingen die daarbij komen kijken hebben hier invloed op. De Universiteit Utrecht vind het belangrijk om dit bespreekbaar te maken, op verschillende manieren en momenten, zodat het altijd zo goed mogelijk bij jouw behoeften aansluit. Zo kun je deelnemen aan activiteiten, workshops of studiegroepen, in gesprek gaan met een mede-student of coach of je aanmelden voor de Wellbeing Week die twee keer per jaar wordt georganiseerd.

Mis je iets in het aanbod of heb je feedback voor ons? We staan altijd open voor input! Neem contact op via studentwellbeing@uu.nl

 • Agenda

  • 5 sep -
   23 dec

   The Mindfulnest

   tot
   Vanaf 5 september vind je de Mindfulnest in het Educatorium. De Mindfulnest is volledig geluidsdicht en zijn speciaal gemaakt om makkelijk een moment van rust te pakken.
  • 21 sep -
   26 okt

   Scriptie sprint groep

   tot
   In deze studiegroep ga jij samen met medestudenten aan de slag om ervoor te zorgen dat je de juiste omstandigheden creëert voor het schrijven van je scriptie.
  • 6 okt

   Training Energie management (Nederlandstalig)

   tot
   Na de training 'Energie management' heb je beter inzicht in je eigen energiepatronen. Gratis en open voor alle UU studenten.
  • 12 okt

   Training Energie management (Engelstalig)

   tot
   Na de training 'Energie management' heb je beter inzicht in je eigen energiepatronen. Gratis en open voor alle UU studenten.
  • 12 okt

   Training Bewust & effectief werken (Engelstalig)

   tot
   Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
  RSS