Premaster support

Groep studenten in UB

De volgende premastergroepen starten in september 2023.

Ben je net begonnen aan een premasteropleiding en heb je hiervoor een HBO-opleiding of een WO-bachelor afgerond? Dan kun je misschien wel een steuntje in de rug gebruiken. Sluit je aan bij een premasterstudeergroep, krijg individuele coaching of volg een webinar of cursus over studievaardigheden. 

Premasterstudeergroepen

Als premasterstudent moet je misschien (even) wennen aan de andere manier van denken, onderzoeken en schrijven bij je nieuwe studie. Wil je een goede start maken, neem dan deel aan onze speciale premasterstudeergroep, waarin je o.a. ervaringen deelt met andere premasterstudenten en meer te weten komt over academische vaardigheden. 

Kosten en inschrijving

In september 2023 starten nieuwe groepen. Op zoek naar hulp bij academisch studeren en schrijven? Kijk dan eens bij het onderstaande aanbod. 

Wat kun je nog meer doen?

Je kunt bij het Skills Lab ook terecht voor individuele studeer- en schrijfcoaching, waarin je je aanpak met een studentcoach bespreekt. Wil je meer weten over studievaardigheden, volg dan een webinar, of ga de diepte in door je in te schrijven voor een training. Ben je al geholpen met gewoon wat tips, dan kun je ook bij ons terecht. Hieronder vind je een overzicht van al het relevante aanbod voor premasterstudenten: