Andere opties in het buitenland

Ben jij op zoek naar een unieke internationale academische ervaring? Overweeg dan een summer of winter school! Dit is een programma aan een universiteit in Nederland of in het buitenland in de zomer- of Kerstvakantie. In de meeste gevallen worden de studiepunten niet meegerekend voor je diploma aan de UU.

Utrecht Summer School

Via Utrecht Summer School (USS) kun je je aanmelden voor een breed aanbod van summer school cursussen. USS heeft ook international partner universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Zuid-Korea en Chili. Deze zomer bieden de USS Exchange partners verschillende vakken aan. Voor deze programma's worden de kosten kwijtgescholden voor UU studenten die genomineerd worden door USS.

Summer schools in het buitenland

Klik op een regio hieronder om een selectie te zien van universiteiten met links naar hun summer school programma's. Sommige universiteiten bieden ook online cursussen aan.

Winter schools

Sommige universiteiten bieden cursussen aan tijdens de Kerstvakantie. Je kunt hieronder een kleine selectie vinden van universiteiten met links naar hun winter school programma's.