MYUU portal
17 juli 2019
De nieuwe MyUU portal is het digitale startpunt voor studenten waarin informatie uit de verschillende digitale systemen van de UU samenkomt.
16 juli 2019
Door problemen bij het afnemen van de enquête zijn de resultaten van de NSE helaas niet beschikbaar voor de zomer.
Jazzmans in Minnaertgebouw
11 juli 2019
Diverse cateringlocaties zijn gesloten of hebben alternatieve openingstijden tijdens de vakantieperiode.
honourscollege_htoty
11 juli 2019
Who is the UU Honours Teacher of the Year 2019? The teacher is nominated by honours student groups within the faculties or programmes. Nominate before 15 August
9 juli 2019
Op 2 september viert de Universiteit Utrecht de Opening van het Academisch Jaar feestelijk in de Domkerk.
Universiteitsraad 2018-2019
8 juli 2019
Op 1 juli vergaderde het College van Bestuur (CvB) voor de laatste keer van dit academisch jaar met de universiteitsraad.
4 juli 2019
Het is tijd voor VERANDERING. Op het Betweter Festival onderzoeken wetenschappers, schrijvers en artiesten hoe het anders kan.
The alternative entrance of the Marinus Ruppert building, seen from Leuvenplein
3 juli 2019
Van 6 juli tot en met medio september 2019 vinden werkzaamheden plaats op het dak van het Marinus Ruppertgebouw.
2 juli 2019
Ga direct naar Studielink, of lees eerst de informatie op www.uu.nl/studenten/herinschrijven
Promotionele actie Sodexo
1 juli 2019
Om een einde te maken aan onduidelijkheid rondom flyeren en andere promotieactiviteiten is het beleid hiervoor aangescherpt.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.