15 juni 2021
Geef je op en beslis mee over bezwaren van studenten!
studenten aan het werk
8 juni 2021
For all students who are currently working on their thesis and (especially now) wanting structure, social contact and support.
3 juni 2021
Vanaf maandag 7 juni tot en met vrijdag 11 juni is het fietspad aan de Heidelberglaan afgesloten voor fietsers.
2 juni 2021
Gedurende twee maanden rijden er op lijn 22 deze zomer géén trams maar bussen tussen Utrecht CS en het Science Park.
26 mei 2021
Ben je bètastudent? Deel uiterlijk 4 juni jouw behoeften en ideeën rond de huisvestingsplannen!
20 mei 2021
Het belang van plantenbiologie, uitgelegd door prof. Guido van den Ackerveken
20 mei 2021
Laat je stem horen over de toekomstige huisvesting van de bètafaculteit!
Vacature Studentassessor College van Bestuur
12 mei 2021
De faculteit Bètawetenschappen zoekt een betrokken, gemotiveerde student die zitting wil nemen in het bestuur
12 mei 2021
UMCU zoekt vrijwilligers voor corona-onderzoek met een armband

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.