Studentensite

24 mei 2017
Ken jij een student of studentengroep die je hiervoor wil nomineren? Doe dit uiterlijk 1 juni!
Poster Medezeggenschap on Tour 12 juni
22 mei 2017
De universiteitsraad organiseert op 12 juni een Medezeggenschap on Tour over de Nationale Studenten Enquête (NSE).
Nationale
18 mei 2017
De overall score voor de UU komt ook dit jaar uit op 4,06 (op een 5-puntsschaal).
18 mei 2017
Ook dit jaar kunnen bachelorstudenten hun paper of essay insturen om kans te maken op de Undergraduate Awards. De deadline is 13 juni.
12 mei 2017
Bij de verkiezingen voor de universiteitsraad hebben meer dan 7.500 studenten gestemd.
4 mei 2017
Apply to become one of the six Young Champions of the Earth
Science & Fiction: Mind the Gap
1 mei 2017
USBO en filmtheater Louis Hartlooper Complex laten bijzondere films zien die je aan het denken zetten over de groeiende kloof in onze samenleving.
1 mei 2017
Stichting OER zoekt een nieuw bestuur!
Proefpersonen gezocht voor UIL OTS
1 mei 2017
Bij het Utrecht Institute of Linguistics OTS kun je als proefpersoon tegen een vergoeding meedoen aan lees-, luister- of spraakonderzoek.
26 april 2017
Van 8 tot en met 10 mei kunnen studenten stemmen voor de medezeggenschapsraden.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.