Studiekeuze

Twijfel je of je bachelor bij je past of wil je een andere studie kiezen? Of ben je in de afrondende fase van je bachelor en op zoek naar een passende master?

Vind hier meer informatie over deze belangrijke keuzes en de begeleiding die de Universiteit Utrecht hierbij kan bieden. Zo zijn er verschillende workshops waaraan je kunt deelnemen en hebben we studieloopbaanadviseurs om jou te helpen.

Studieloopbaanadviseurs

De studieloopbaanadviseurs begeleiden je graag bij het kiezen. Alle adviseurs zijn onafhankelijk (niet verbonden aan een opleiding) en bekend met opleidingen van hbo’s en universiteiten in Nederland.

Plan hier zelf een gesprek in

Ik vond het heel fijn om over de fasen van kiezen te horen. De persoonlijke sfeer in de groep was goed. Erkennen dat iedereen eigenlijk onzeker is en dat dat oké is.

Verschil tussen WO en HBO

De verschillen tussen WO en HBO zijn van belang tijdens het maken van jouw studiekeuze. Wat past het beste bij jou? Waar zie jij jouw talenten ontwikkelen? Bekijk onderstaande video voor een overzicht van de verschillen. Ook kun je meer informatie hier vinden.

Verschillen tussen WO en HBO

Het was een fijne training met handige tips en tools en lekker open. Ik voelde me echt op m’n gemak!

Alléén voor UU-studenten

De workshops en gesprekken zijn alléén voor UU-studenten die een (andere) keuze willen maken. Studeer je nog niet of studeer je elders? Kijk dan op de bachelorkiezerssite

Contact

Heb je vragen over de diensten die we aanbieden? Mail ons via studiekeuze@uu.nl. Kijk wie de studieloopbaanadviseurs van de Universiteit Utrecht zijn.
Kijk ook waar je terecht kunt met een andere vraag over begeleiding.

#backtobetter
Powered by NPO