• Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten?
  • Wil je je curriculum vitae (cv) doorspreken?
  • Wil je een sollicitatiegesprek oefenen?

Plan dan een gesprek in met een van de career officers.

Marte Otter

Career Officer Geneeskunde

Hijmans van den Berghgebouw, kamer 1.11

E-mail: careerofficer@umcutrecht.nl

Afspraken: via onderstaande kalender. Indien er geen geschikt tijdstip in het overzicht staat, stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

Op woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur kan een afspraak worden gemaakt met Linda Hofstra een voor cv check.

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen (onder REFLECT): je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer.
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

Simone Veld

PhD mentor Geesteswetenschappen (bekijk profiel pagina)

s.i.veld@uu.nl
Janskerkhof 12
Kamer A. 218

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken met Simone door te mailen naar s.i.veld@uu.nl.

Sjoer Bergervoet

Career Officer Geesteswetenschappen

S.A.Bergervoet@uu.nl
Drift 10

Afspraak maken

Je kunt via het Studiepunt GW een afspraak maken met Sjoer.

Afspraak met een van de andere career officers

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken met een van de andere career officers van de UU. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je kunt ook eerst een training volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

Franca Geerdes

Career Officer Geosciences

E-mail: F.E.M.L.Geerdes@uu.nl

Locatie: Studenten die een afspraak hebben kunnen zich melden bij de portier van het Vening Meineszgebouw A (afspraak: kamer 5.12)

REMKO VAN DE KAMP

Career Officer Sociale wetenschappen

E-mail: r.j.vandekamp@uu.nl

Locatie: Sjoerd Groenmangebouw, kamer B010B

Career Officer Rechtsgeleerdheid Therese

Thérèse Albers

Career officer Rechtsgeleerdheid

Email: D.T.M.Albers@uu.nl

Locatie: Studenten die een afspraak hebben kunnen zich melden bij de receptie van Janskerkhof 2-3

Afspraak maken:

Een afspraak kan gemaakt via onderstaande kalender. Indien er geen geschikte mogelijkheid in de kalender staat, stuur dan een e-mail naar d.t.m.albers@uu.nl, of kijk bij het overzicht met trainingen: je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.