Trainingen van Career Services

De meeste trainingen vinden offline plaats op locatie. De locatie staat per training vermeld. Als een training online plaatsvindt dan staat dit er duidelijk bij vermeld. Je ontvangt van tevoren een MS Teams link van de trainer. Het is niet mogelijk om een offline training online te volgen.

Ontwikkeling en Welzijn

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van ontwikkeling op zowel academisch als persoonlijk gebied? Vanuit de Universiteit Utrecht bieden we verschillende activiteiten en diensten aan op het gebied van begeleiding, ontwikkeling en welzijn. Zo geven we bijvoorbeeld trainingen en advies op maat, zijn er studiegroepen of kan je met een coach of medestudent in gesprek gaan.

Klik hier voor meer informatie

Ons no-show beleid
Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten en PhD's van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren; 
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.