Als je naar het buitenland wilt, zorg er dan voor dat je je aanmelding indient in Osiris vóór 1 december, in het academische jaar voor je geplande uitwisseling. Als je deze deadline mist kan je nog wel op uitwisseling, maar de populaire bestemmingen kunnen dan vol zitten. Gelukkig zijn er na deze eerste deadline altijd nog wel plaatsen beschikbaar.

Details partner universiteiten

Als je meer informatie wilt over de universiteiten die je hieronder vindt, bijvoorbeeld studentverslagen, linkjes naar informatie over vakken etc, kijk dan in de lijst met partner universiteiten

Belangrijk: Alleen de universiteiten hieronder hebben nog uitwisselingsplaatsen beschikbaar. De lijst via de link hierboven bevat alle partner universiteiten van de Universiteit Utrecht.

Ronde 1 - Beschikbare plekken

Deze informatie is voor studenten die zich voor 1 december hebben aangemeld, maar bericht hebben gekregen niet geplaatst konden worden:

  • De deadline voor studenten om een nieuwe top 3 door te geven kon tot 24 januari 12.00 uur ’s middags. 
  • Uiterlijk 2 februari krijg je te horen of je geplaatst kan worden voor je nieuwe top 3.

Ronde 2 - Beschikbare plaatsen

Op 2 februari wordt er op deze pagina een lijst gepubliceerd met exchange plaatsen waar je je nog voor kan aanmelden. Let op: dit is zowel voor studenten die zich voor het eerst aanmelden én voor studenten die na 24 januari nog zijn afgevallen! Je kan kiezen uit de Universiteitsbrede lijst én de lijst van jouw faculteit. Nog even checken hoe dat ook alweer ging? We hebben een handig document opgesteld wat je kan vinden op de pagina aanmelden UU (check de grote gele button)

Deadline

De deadline voor aanmelding is Osiris is 1 maart 202, 23.59 uur

Zorg ervoor dat je op tijd je aanmelding indient. Te late aanmeldingen worden niet in behandeling genomen. Het is ook belangrijk dat je aan de voorwaarden voldoet (bijvoorbeeld gemiddeld cijfer of een taaleis). Je aanvraag wordt niet in behandeling genomen als je niet aan de voorwaarden voldoet. Je kan deze vinden in de lijst die op 2 februari hieronder gepubliceerd wordt. Eind maart kunnen we je vertellen hoe jouw uitwisseling er uit gaat zien volgend academisch jaar!

Vragen?

Neem vooral contact op met het International Office 

Nog niet eerder aangemeld in Osiris?