In het interdisciplinaire Leiderschapsprogramma leer je wat jou tot een goede leider maakt

In het universiteitsbrede Leiderschapsprogramma leer je verschillende leiderschapsstijlen kennen en herkennen en ontdek je wat jou tot een goede leider maakt. Je ontwikkelt daarnaast publieke spreekvaardigheden als leider en je werkt samen met de andere studenten aan leiderschapsdilemma's in de dagelijkse praktijk.

De interactieve bijeenkomsten worden gegeven door ervaren leiders uit onze maatschappij, zowel uit het bedrijfsleven, de culturele wereld, het hoger onderwijs als de politiek. In blok 4 loop je 3 dagen mee op de werkvloer van een van deze leiders. Zo kun je van dichtbij ervaren op welke manier hij of zij invulling geeft aan deze rol en wat dit in de dagelijkse praktijk betekent.

Sprekers

Sprekers tijdens het programma zijn onder meer Cathelijne Broers (Directeur van De Hermitage Amsterdam en de Nieuwe Kerk), Ernst van de Weert (Executive Director Global Legal Affairs Heineken), Ron Jans ​(voormalig technisch manager en coach FC Groningen, FC Sin Cincinnati, Standard Luik en SC Heerenveen), Pieter Duisenburg (Voorzitter bestuur VSNU), Ton Rombouts (Oud-burgemeester Den Bosch en Eerste Kamer-lid) en Robert van Zanten (oprichter NCOI).

leiderschap
Les van Ton Rombouts
leiderschap honours van zanten
Discussie met Robert van Zanten