Conscious Connections

Je eenzaam voelen in een kamer vol mensen of in een stad vol vrienden kan heel ontmoedigend zijn. Maar het is ook heel gewoon. Op onze zoektocht naar betekenisvolle verbindingen kunnen we ongelukkig voelen, ook al zijn er genoeg mensen om ons heen die om ons geven. Dus vragen we ons af of er iets mis is met ons of met onze relaties. Ironisch genoeg kunnen deze gedachten - op hun beurt - onze bestaande en zelfs potentiële interacties beïnvloeden. 

Door UU-studenten samen te brengen die zich zowel met zichzelf als met anderen willen verbinden, willen we een open gesprek op gang brengen over geestelijk welzijn, waarbij we van gedeelde ervaringen overgaan op gedeelde groei. 
Als je nieuwsgierig bent naar je relaties en geestelijke gezondheid word je uitgenodigd om je aan te melden via de link hieronder.

Om de cohesie en groei te bevorderen, zou deelname alle 6 sessies moeten omvatten, maar als je mee wilt doen nadat de startdatum al is verstreken, of als je niet alle sessies kunt bijwonen, ben je nog steeds van harte welkom om mee te doen met de eerste 3 sessies. Laat het ons weten via letstalk@uu.nl.

Kennismakingsgesprek en vragen
Om er zeker van te zijn dat je bij de groep past (en de groep bij jou) en om de verwachtingen in goede banen te leiden, zal er bij je inschrijving een kort individueel gesprek plaatsvinden met een van de studenten die de sessies begeleiden. Als je vragen of zorgen hebt, neem dan contact met ons op via letstalk@uu.nl.

Details

Deze Peer2Peer steungroep is een initiatief van het Clinical Skills Lab - Klinische Psychologie in samenwerking met team studentenwelzijn. De hosts zijn masterstudenten Klinische Psychologie onder begeleiding van Anneke Vedder (Junior Assistant Professor Klinische Psychologie). 

De sessies vinden plaats op Parnassos Cultureel Centrum. Komende data zijn:

Semester II:
Dinsdag 23 april 15:00 - 17:00
Dinsdag 30 april 15:00 - 17:00
Dinsdag 7 mei 15:00 - 17:00
Dinsdag 14 mei 15:00 - 17:00
Dinsdag 21 mei 15:00 - 17:00
Dinsdag 28 mei 15:00 - 17:00

De volgende ronde zal plaatsvinden in semester 1 (2024 - 2025).

Contact

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op via letstalk@uu.nl.