Bekijk en vergelijk al het scriptie aanbod

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod op het gebied van scriptie schrijven? Schrijf je dan in voor onze interesselijst en ontvang maximaal 6 keer per academisch jaar een mail.

Inschrijven interesselijst

Individuele begeleiding

Een-op-een coaching door een getrainde medestudent.

Samen aan de slag

Werken aan je scriptie door ervaringen en tips met andere studenten te delen, onder begeleiding van een (peer)coach.

Cursussen

Meerdaagse training waarin gelegenheid is om te oefenen met wat je geleerd hebt en waarbij je feedback krijgt op je voortgang.

Workshops

Bijeenkomst waarbij informatie en voorbeelden worden gedeeld en je de kans krijgt om (kort) aan de slag te gaan met wat je geleerd hebt.

Bronnen en referenties

Schrijven en plannen

Webinars

Live online lezing waarin veel informatie wordt gedeeld en waar vaak de gelegenheid is om vragen te stellen via de chat.

E-learnings

Een online tool waarin je op je eigen tempo door alle informatie en oefeningen kan werken.

Tips, tools en websites

Handige schrijftips en websites om zelfstandig verder te kunnen.