Stages en traineeships

Stages en traineeships

Stichting Studeren en Werken Op Maat is op zoek naar studenten met een functiebeperking die op zoek zijn naar een stage.

In samenwerking met o.a Gemeente Amsterdam en Unilever werkt SWOM aan een duurzame samenwerking om stageplaatsen te realiseren. Hierbij zijn er mogelijkheden voor zowel meewerk als afstudeerstages in diverse richtingen voor zowel de bachelor als masterfase. SWOM zal gedurende het gehele proces begeleiding bieden, van de voorbereiding tot de sollicitatiegesprekken en tijdens de stage zelf.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Irene Stortenbeek (coach/begeleider) van SWOM via het e-mailadres irene@studerenenwerkenopmaat.org of telefonisch/app via 06-24 81 28 47. De dienstverlening van SWOM is kosteloos. 

Meer informatie over Stichting Studeren en Werken Op Maat kan je vinden via https://www.studerenenwerkenopmaat.org.

Als ho-student met een beperking al vroeg je  loopbaankansen vergroten?

Doe mee aan het project Maatschappelijke DienstTijd Loopbaankansen (MDTL) voor meer perspectief! Zeker nu in coronatijd is het lastig om een stage te zoeken en een baan te vinden. Wij regelen voor jou een plek bij een bedrijf om werkervaring op te doen. De jonge werknemer, die jou begeleidt, heeft ook een arbeidsbeperking. Jullie worden samen begeleid door een ervaren coach. Zo streven we naar een succesvolle overgang van een studie en/of stage naar je toekomstige loopbaan.

Wil je meer weten over dit project?

Uitgebreide informatie over het project vind je op www.mdt-loopbaankansen.nl. Hier vind je ook de data voor de gratis cursus. Wil je graag een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Roos Hoelen (info@mdt-loopbaankansen.nl).