In gesprek met een coach

In een zinnig gesprek kun je met een ervaren begeleider praten over levenssituaties die op dit moment spelen of die voor jou moeilijk of uitdagend zijn. Dat kan bij voorbeeld gaan over (liefdes)relaties, motivatieproblemen, ziek zijn, verlies, eenzaamheid, vriendschap, familie, wonen, keuzes maken, vragen over de toekomst. We verkennen wat er in jou leeft en gaan op zoek naar wat in deze situatie voor jou heilzaam is. Soms is dat gewoon je zorgen bespreken met iemand die goed kan luisteren. Soms gaat het over betekenisgeving, de ervaringen een plek geven.

Klik hier voor meer informatie en het boeken van een afspraak.

Buiten zijn maakt je hoofd leeg en geeft je vaak een andere kijk op gedachten, situaties en problemen. Door de beweging van je brein alleen al, kun je tot een andere denkwijze komen. Je kunt je wandelpauze inzetten om meer ontspanning te ervaren en je hoofd leeg te maken. Vaak krijg je al vanzelf antwoord op je vragen. Met “walk, reflect, act”  loopt een ervaren coach (digitaal) met je mee of beantwoord je voor jezelf een aantal vragen die je vooraf krijgt opgestuurd.

Klik hier voor meer informatie en het boeken van een afspraak.

In gesprek met een mede-student

Kosten: Gratis

Duur en frequentie:

  • Elke week wanneer je wilt

Korte inhoud:
Vooral in deze gekke tijd kan het leuk zijn om een wandeling en een praatje te maken met iemand die je niet kent. Daarom bieden we je een laagdrempelige en veilige manier aan om dit te doen. Kies of je samen wilt wandelen of al wandelend met elkaar belt, geef je taalvoorkeur op, ontvang contactgegevens van een medestudent en wandelen maar!

Aanbieder: Frisse Gedachtes en Universiteit Utrecht

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.