Craving Science? Discover Conferences!

De vergoedingen zijn op. Het is niet meer mogelijk om een aanvraag te starten in Osiris.

Mensen, die actief aan het luisteren zijn op een internationale conferentie

Ben je masterstudent aan de Universiteit Utrecht? Dan kun je een vergoeding aanvragen om deel te nemen aan een conferentie, congres, seminar of ander soort bijeenkomst binnen Europa. Tijdens een internationale bijeenkomst ervaar je verschillende visies op je vakgebied. Je leert over innovaties en legt contacten die waardevol kunnen zijn voor je carrière.

Er zijn vergoedingen beschikbaar voor 75 masterstudenten van de Universiteit Utrecht. De universiteit vergoedt maximaal 500 euro per persoon voor reis-, verblijf- en toegangskosten van een bijeenkomst in Europa tussen 11 januari 2023 en 31 augustus 2023. Heb je interesse? Bekijk de voorwaarden.

Aantal beschikbare vergoedingen op dit moment: 0.

Voorwaarden

  1. Je bent ingeschreven als student bij een masteropleiding van de Universiteit Utrecht in collegejaar 2022-2023.
  2. Je hebt nog niet eerder een vergoeding ontvangen vanuit dit project.
  3. De gekozen Europese bijeenkomst vindt plaats tussen 11 januari 2023 en 31 augustus 2023 buiten Nederland.
  4. Je reist duurzaam naar de bestemming (dit is een harde eis voor het ontvangen van de vergoeding!).
  5. De gekozen Europese bijeenkomst draagt bij aan de verbreding of verdieping van je academische vaardigheden, kennis of netwerk. Dit verwerk je in je motivatiebrief. 
  6. Je dient vooraf een begroting in met de kosten voor reis, verblijf en toegang. Alle persoonlijke uitgaven, zoals maaltijden, excursies etc., betaal je zelf.
  7. Je hebt een doorlopende annuleringsverzekering of je sluit een annuleringsverzekering af voor de bijeenkomst voorafgaand aan de reis. Bekijk de disclaimer hieronder.
  8. Je deelt tijdens je reis dagelijks een post over je ervaringen in de LinkedIn-groep Craving Science? Discover Conferences! (100-200 woorden en een foto of filmpje).
  9. Na terugkomst dien je -binnen twee weken- een specificatie in van de kosten die je gemaakt hebt, die onder de vergoeding vallen. 

Tips voor duurzaam reizen

We verwachten dat je op een duurzame manier naar je bestemming reist. Zo help je als student de ecologische voetafdruk van de UU te verkleinen en krijg je de kans om op een avontuurlijke manier aan je bezoek te beginnen. Je kunt via diverse websites informatie inwinnen over de meest duurzame reismogelijkheid. Bijvoorbeeld via www.greentickets.app of www.nsinternational.nl Lees ook: tips & tricks voor anders reizen van de Green Office.

Uitbetaling vergoeding

Uitbetaling vindt 1x per maand plaats rond de 28e. Is jouw aanvraag vóór de 20e goedgekeurd, dan kun je de vergoeding aan het eind van de maand verwachten.
Wordt jouw aanvraag na de 20e van de maand goedgekeurd, dan ga je mee in de uitbetaling van de volgende maand.

Disclaimer bij annulering van de bijeenkomst

De vergoeding wordt toegekend op basis van de door jou verstrekte informatie. Mocht een bijeenkomst door omstandigheden - bijvoorbeeld coronamaatregelen – niet doorgaan, dan komt de volledige vergoeding te vervallen. Het afsluiten van een annuleringsverzekering is daarom verplicht. Het is niet toegestaan om bij annulering een voucher of ander alternatief te declareren. Let dus goed op de annuleringsvoorwaarden van de door jouw gekozen bijeenkomst.

Meld je aan

Voldoe je aan de voorwaarden? Vraag dan vanaf 11 januari 2023 een vergoeding aan. Om je alvast op weg te helpen zijn er templates beschikbaar voor je motivatiebrief en begroting. Deze vul je in en upload je bij de aanvraag voor vergoeding.

Ik vraag een vergoeding aan

Ga naar Zaak - Start Zaak - Financiële zaken. Daar vind je Craving Science? Discover Conferences!

Template motivatiebrief
Template begroting

Waarom vergoedt de Universiteit Utrecht dit nu?

Tijdens de twee coronajaren kon je niet naar het buitenland afreizen voor studie en academische verbreding. Tijdens je master heb je vaak niet de tijd of mogelijkheid om de buitenlandervaring alsnog in te halen. Met deze vergoeding geven we jou de kans om een kortdurende buitenlandervaring op te doen die wel binnen je master past en waar je waardevolle internationale contacten kunt opdoen.
De vergoedingen worden betaald vanuit het Nationaal Programma Onderwijs

Benieuwd naar de ervaringen van andere studenten? Lees de testimonials hier!

Veelgestelde vragen