Informatie over de huidige situatie omtrent het coronavirus en exchange vind je hier.

Wil je je wereld vergroten en extra uitdaging tijdens je studie? Wil je je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt vergroten? Volg dan een deel van je studie in het buitenland. Dit betekent een mooie en onvergetelijke tijd, het staat sterk op je CV en is ook nog eens goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitwisseling 2022-2023

Wil je op uitwisseling in academisch jaar 2022-2023? Lees dan eerst goed de facultaire informatie over uitwisseling door. Check daarna het UU stappenplan (via het menu links, of het uitklapmenu in de browser van je telefoon) dat vol staat met tips voor het oriënteren, aanmelden, en vertrekken naar je bestemming. En bezoek ook vooral de study abroad weken in oktober voor meer informatie en persoonlijk advies!

Stappenplan studeren in het buitenland. De stappen staan opgesomd boven de afbeelding, onder de niveau 2 kop 'Study abroad! Where will you go?'

Uitwisseling 2021-2022

Op dit moment is de aanmelding voor een uitwisseling in academisch jaar 2021-2022 gesloten. Wil je toch een internationale ervaring opdoen, overleg dan met het International Office van jouw faculteit wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Op deze pagina’s vind je informatie over studeren in het buitenland tijdens je studie aan de UU via een uitwisselingsprogramma. Is dit niet helemaal wat je zocht? Kijk dan eens bij: