Studeren in het buitenland

Wil je je wereld vergroten en extra uitdaging tijdens je studie? Wil je je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt vergroten? Volg dan een deel van je studie in het buitenland. Dit betekent een mooie en onvergetelijke tijd, het staat sterk op je CV en is ook nog eens goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wil je op uitwisseling in 2024-2025?

De aanmelddeadline voor een uitwisseling in volgend academisch jaar is altijd 1 december van het jaar ervoor. Voor academisch jaar 2024-2025 was 1 december 2023 de deadline. Het is erg belangrijk dat je de aanmelding op tijd indient in osiris, zorg er dus voor dat je deze deadline niet mist. 

Heb jij de deadline van 1 december gemist? Je kunt je nu alleen nog aanmelden voor semester 2 van academisch jaar 2024-2025. Dat kan vanaf maandag 22 april, via Osiris Student. De faculteiten die dit aanbieden, de lijst met nog beschikbare bestemmingen en de procedure vind je hier.

Bekijk eerst de specifieke voorwaarden voor jouw opleiding en volg de stappen om je aan te melden voor een uitwisseling.

Check de voorwaarden voor jouw opleiding

Andere mogelijkheden in het buitenland

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij: