More information about the current situation with regard to the coronaviris can be found on here
 

Aanmelden voor uitwisseling in 2021-2022

Er zijn 3 rondes waarin je je kan aanmelden voor een uitwisseling naar het buitenland. De deadline voor de eerste ronde was 1 december 2020. Studenten die zich voor deze deadline hebben aangemeld ontvangen voor eind januari bericht over de uitslag. 

Hierna zijn er nog steeds plekken beschikbaar om naartoe te gaan op uitwisseling: Meer informatie over de verschillende rondes en procedures
 

Study abroad! Where will you go?

Wil je je wereld vergroten en extra uitdaging tijdens je studie? Wil je je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt vergroten? Volg dan een deel van je studie in het buitenland. Dit betekent een mooie en onvergetelijke tijd, het staat sterk op je CV en is ook nog eens goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij je nog niet eerder aangemeld start dan met stap 1: orientatie

 

Hoe zit het met COVID-19?

Tot onze grote spijt, hebben we dit jaar door COVID-19 verschillende uitwisselingsprogramma’s moeten annuleren. We hopen dat de gevolgen van COVID-19 op ons uitwisselingsprogramma in 2021/2022, beperkter zullen zijn. De afgelopen tijd heeft ons echter ook geleerd dat we hier geen garanties in kunnen geven. Ondanks alle onzekerheden willen we je wel graag voorlichten over de mogelijkheden die er zijn, zodat jij een goed beeld krijgt van wat er bij een uitwisseling komt kijken.

 

 

five steps international office exchange

Op deze pagina’s vind je informatie over studeren in het buitenland via een uitwisselingsprogramma. Klik door voor meer informatie over: