Study abroad! Where will you go?

Wil je je wereld vergroten en extra uitdaging tijdens je studie? En wil je je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt vergroten?  Volg dan een deel van je studie in het buitenland. Het betekent vaak een mooie en onvergetelijke tijd, staat sterk op je CV en is goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Exchange 2018-2019

De aanmelddeadline is verstreken, maar er zijn nog veel restplaatsen om uit te kiezen.

Studenten die zich vóór de deadline hadden aangemeld en niet geplaatst konden worden, kunnen zich van 2 tot 7 februari, 12 uur 's middags met voorrang aanmelden voor een restplaats.

Studenten die zich voor het eerst aanmelden kunnen dat vanaf 22 februari 12.00 uur doen. Kort daarvoor zullen we de lijst updaten en de procedure publiceren. Let op: Wie het eerst komt het eerst maalt.

In het menu vind je de algemene stappen die je moet doorlopen. Kijk bij de facultaire informatie voor wat specifiek voor jouw opeiding geldt. Begin daarna bij stap 1. Oriëntatie en zoek je bestemming.

Study abroad in five steps

Op deze pagina’s vind je informatie over studeren in het buitenland via een uitwisselingsprogramma. Klik door voor meer informatie over: