Parnassos CultUUr Café

Let op: Het Parnassos CultUUr Café is tijdens de zomervakantie gesloten van 6 juli tot 26 augustus.

Vier studenten met laptops in gesprek aan een grote tafel midden in het café

Ben je op zoek naar een plek om koffie te drinken, bij te kletsen, (samen) aan een opdracht te werken, een spelletje te spelen en te ontspannen? Een plek waar je de hele dag kan vertoeven, zonder de druk te voelen dat je een drankje moet bestellen en zelf wat te eten mee kan brengen? Dan kun je terecht in het Parnassos CultUUr Café, Kruisstraat 201!

Het CultUUr Café is geopend voor alle UU-studenten op maandag t/m vrijdag tussen 10.00-17.00 uur. Het is 5 minuten wandelen vanaf de binnenstad en 15 minuten fietsen vanaf het Utrecht Science Park. Houd voor actuele openingstijden en laatste updates de Instagram van Parnassos in de gaten.

Gratis programma

Iedere maand vinden er een aantal gratis creatieve, duurzame en gezellige activiteiten plaats in het Parnassos CultUUr Café. Benieuwd? Bekijk de agenda.

Zelf iets organiseren?

Wil je met je vereniging of commissie een activiteit organiseren, zoals een studeermiddag, boekenruil of spelletjesmiddag? Of wil je als students, los van een studentenorganisatie, iets op touw zetten? Stuur een mailtje naar parnassos.cultuurcafe@uu.nl om te bespreken wat er mogelijk is. Voor activiteiten gelden de bovenstaande openingstijden.

Caféruimte met achterin een bar met een student en middenin een tafel met drie studenten
Drie studenten aan tafel met rode achtermuur van Parnassos

Ontmoetingsplekken van, voor en door studenten

We willen graag dat je je welkom voelt aan de universiteit. Sociale binding en ontmoeting zijn hievoor belangrijk. Daarom zijn er extra locaties geopend om dit mogelijk te maken. Naast het Parnassos CultUUr Café is dat De Vagant op het Utrecht Science Park.

#backtobetter
Powered by NPO