Via het onderstaand rooster kun je een afspraak maken bij een studentenpsycholoog. De kosten voor een intake bedragen eenmalig 25 euro. Je betaalt de afspraak door middel van iDeal. Let op: er is geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, zonder geldige reden. Mocht je plotseling de afspraak moeten verzetten, dan kun je dit (kosteloos) doorgeven door te bellen met Studentenservice.

Geen data beschikbaar?

Zie je in het rooster geen beschikbare data? Kijk dan of er misschien volgende maand wel mogelijkheden zijn. Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden opengesteld.

Je kunt in spoedsituaties altijd contact opnemen met je huisarts. Binnen de huisartsenpraktijk kun je vaak op korte termijn terecht.

Bevestigen

Heb je een afspraak gemaakt? Lees de bevestigingsmail dan zorgvuldig en vul het bijgevoegde intakeformulier in. Mail dit formulier vervolgens naar het adres dat is vermeld in de bevestigingsmail.

Intakeformulier