• De Studentenpsychologen krijgen op dit moment zo veel aanmeldingen dat de intakemogelijkheden al een aantal weken vol zitten. Blijf wel op de website kijken, want waar mogelijk proberen we elke vrije plek in te vullen met een intake-optie.

Als je snel hulp nodig hebt, dan adviseren we je contact op te nemen met je huisarts. Onze excuses voor het ongemak!

Check eventueel ook onze handige tips, apps en tests om alvast de wachttijd te overbruggen!

Via het onderstaand rooster kun je een afspraak maken bij een studentenpsycholoog. De kosten voor een intake bedragen eenmalig 25 euro. Je betaalt de afspraak door middel van iDeal. Let op: er is geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, zonder geldige reden. Mocht je plotseling de afspraak moeten verzetten, dan kun je dit (kosteloos) doorgeven door te bellen met Studentenservice.

Geen data beschikbaar?

Zie je in het rooster geen beschikbare data? Kijk dan of er misschien volgende maand wel mogelijkheden zijn. Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden opengesteld.

Als je toch graag snel iemand wilt spreken, omdat je vraag/klacht spoed heeft kun je vanaf 1 december tot 15 januari ook gebruik maken van het telefonisch spoedspreekuur. Neem contact op met Studentenservice via 030-2537000 en plan een telefonische afspraak van 15 minuten met een studentenpsycholoog. De studentenpsycholoog belt je op het afgesproken tijdstip. Er is voor de telefonische spreekuren geen 25 euro verplicht.

Je kunt in spoedsituaties ook altijd contact opnemen met je huisarts. Binnen de huisartsenpraktijk kun je vaak op korte termijn terecht.

Bevestigen

Heb je een afspraak gemaakt? Lees de bevestigingsmail dan zorgvuldig en vul het bijgevoegde intakeformulier in. Mail dit formulier vervolgens naar het adres dat is vermeld in de bevestigingsmail.

Intakeformulier