Let op ! Voor actuele informatie over het Coronavirus en hoe de UU daarmee omgaat ga naar deze site.

Voor vragen over onze diensten in tijden van het coronavirus kun je contact opnemen via careerservices@uu.nl

 

Career Services slaat een brug tussen studenten, opleidingen én de arbeidsmarkt om zo studenten van de Universiteit Utrecht zo goed mogelijk voor te bereiden op het werkzame bestaan. Zo bieden we onder meer interne (maatwerk)trainingen, individuele coachingsgesprekken, verschillende events en informatie over alumni en hun carrières. Career Services is er voor zowel studenten als voor promovendi en staat in direct contact met vele verschillende bedrijven.

Maak hieronder een keus:

Career Services voor studenten

Direct naar Career Services van je opleiding
Subpad
career-services

Agenda

23
jun
23 juni 2021 13:00 tot 15:00
Een online workshop over hoe je bewust en effectief thuiswerkt
24
jun
24 juni 2021 10:00 tot 12:00
Een online workshop over hoe je jezelf voorbereid op een sollicitatiegesprek
24
jun
24 juni 2021 11:00 tot 13:00
Een online workshop over hoe je jouw loopbaan kunt verkennen vanuit huis

Pagina's

RSS

Heb je je bul op zak en wil je nu aan het werk, maar heb je vragen over waar, wat en hoe? Dan ben je bij Career Services van harte welkom. Tot 6 maanden na je afstuderen kun je trainingen volgen, tests doen, je cv-check laten checken en een gesprek met je career officer voeren.

Vanaf je afstuderen ben je alumnus of alumna van de Universiteit Utrecht en van je opleiding en studievereniging. Je wordt automatisch opgenomen in het adressenbestand van het Alumnibureau van de Universiteit Utrecht en krijgt informatie over de (Career) events die worden georganiseerd door het Jonge Alumni Netwerk (JAN) van de Universiteit Utrecht.