Career Services

Career Services slaat een brug tussen studenten, opleidingen én de arbeidsmarkt om zo studenten van de Universiteit Utrecht zo goed mogelijk voor te bereiden op het werkzame bestaan. Zo bieden we onder meer interne (maatwerk)trainingen, individuele coachingsgesprekken, verschillende events en informatie over alumni en hun carrières. Career Services is er voor zowel studenten als voor promovendi en staat in direct contact met vele verschillende bedrijven.

Maak hieronder een keus:

Career Services voor studenten

Direct naar Career Services van je opleiding

Heb je je bul op zak en wil je nu aan het werk, maar heb je vragen over waar, wat en hoe? Dan ben je bij Career Services van harte welkom. Tot 6 maanden na je afstuderen kun je trainingen volgen, tests doen, je cv laten checken en een gesprek met je career officer voeren.

Na je afstuderen ben je geen student meer, maar een alumnus. Alumni blijven altijd een belangrijk onderdeel van de Utrechtse universitaire gemeenschap. Daarom worden er onder andere evenementen georganiseerd voor alumni en houden we hen op de hoogte van wat er speelt op onze universiteit via onder andere het alumnimagazine Illuster en de alumni e-mailnieuwsbrief. Meer informatie voor alumni kun je hier vinden.