NB: Het testportaal van Career Services is vernieuwd en het is mogelijk om de tests te doen. De komende tijd vindt echter regelmatig onderhoud plaats om de functies te optimaliseren. Heb je suggesties of vragen? Mail ons op careerservices@uu.nl.

Om een beter beeld te vormen van je ‘professionele’ zelf kan je verschillende tests doen in het testportaal van Career Services.

  • Career Check: Ontdek waar je staat in het proces van loopbaanoriëntatie.
  • Foto interesse test: Waar liggen jouw interesses? Deze test geeft je snel en op hoofdlijnen een indicatie van jouw interesses en de verdeling daarin.
  • Beroepsoriëntatie: Waar liggen jouw interesses en waar ben je goed in? Wat past bij jou? Met de test krijg je inzicht in welke specifiekere werkzaamheden en beroepen het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid.
  • Werkstijlentest: Wat zijn je persoonlijke valkuilen en wat zijn juist positieve aspecten van jouw eigen werkstijl? De test laat je zien welke stijl of stijlen het beste bij je aansluiten en ook welke punten je kunt verbeteren.
  • Competentietest: Welke competenties zijn belangrijk in je werk en in hoeverre beschik jij nu al daarover? Je kunt de resultaten gebruiken in je openingspitch en tegelijk om aan te geven waar je je graag nog in wil ontwikkelen.
  • Werkwaardentest: Wat zijn jouw werkwaarden? Deze vragenlijst biedt inzicht in jouw verschillende drijfveren. Belangrijke factoren voor succes op het werk zijn motivatie en betrokkenheid bij werkprestaties.

Als je wil kun je de resultaten van je tests bespreken met een van de career officers, maak hiervoor een afspraak voor een loopbaangesprek.