De Vagant

Vanaf september 2022 is er een nieuwe ruimte voor studenten voor het Koningsbergergebouw in het Utrecht Science Park. De Vagant is een ruimte waarin plaats is voor spontane ontmoetingen én georganiseerde activiteiten. 

  Opening party at the Vagant with people standing on the deck chatting.

  Het gebouw

  • In de Huiskamer kan je overdag terecht tussen 08:00-17:30. Het is een gezellig ingerichte ruimte is waar je kan chillen met vrienden, koffie kan drinken of een spelletje kan spelen. Van 17:30-22:30 is de ruimte te reserveren voor activiteiten. Er is ruimte voor max. 75 personen (65 zittend).
  • De Zaal is een activiteitenruimte. Daar kunnen door studenten georganiseerde activiteiten plaatsvinden, zoals workshops, borrels, filmavonden, lezingen etc. Het maximale aantal bezoekers is 125 staand en max. 50 zittend.
  • De buitenruimte is zo ingericht dat je daar je goed kan ontspannen. Er is een overdekte vlonder en er zijn picknick-, schaak- en pingpongtafels rondom het gebouw

  Reserveren

  Reserveren is vanaf nu mogelijk via de Self-Service Portal (Topdesk). Lees van tevoren de reserveringsvoorwaarden en huisregels goed door.

  NB: het reserveringssysteem is nieuw en wordt op dit moment geoptimaliseerd. 

  Lees de reserveringsvoorwaarden
  Lees de huisregels
  Reserveer de Vagant

  Ontmoetingsplekken van, voor en door studenten

  We willen graag dat je je welkom voelt aan de universiteit. Sociale binding en ontmoeting zijn belangrijk. Daarom worden er extra locaties geopend om dit mogelijk te maken. Naast De Vagant is dat het Parnassos CultUUr Café.

  Heb je vragen of juist een goed idee dat je wilt delen? Neem contact op met de studentencommissie van De Vagant via commissie.devagant@uu.nl.

  #backtobetter
  Powered by NPO