This is UU-week 2023

Op 18, 19 en 20 april 2023 vindt de This is UU-week plaats! Deze week staat in het teken van het ontmoeten en leren kennen van je medestudenten, de Universiteit en haar studentenleven los van het onderwijs.

Schrijf je hier in
Bekijk hier het programma

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de This is UU-week worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd vanuit de UU i.s.m. studentenorganisaties, Parnassos en Olympos! De activiteiten zijn afgestemd op de behoeften van jou als student en het leren kennen van medestudenten met dezelfde interesses.

  Vragen? Check de FAQ hier

  Programma This is UU 2023

  Culture@Parnassos - dinsdag 18 april

  • 10:15-17:30 Doe mee aan één of meerdere workshops zoals: Burlesque, Botanisch illustreren, Afro dans, Fotograferen met je smartphone, Theater, Poëzie en meer.
  • 17:30-22:30 Doe mee met open repetities van studentenmuziek- en toneelverenigingen zoals Dekoor Close Harmony, Medusa, Kunstorkest en Theatersport TSGP. Of schuif aan bij de Iftar-ontmoeting in het Cultuur Café om andere studenten te ontmoeten en samen te eten.

  Sports@Olympos - woensdag 19 april

  • 12:45-17:00 Doe mee met (verschillende) workshops die jou aanspreken, zoals: Streetdance, Rolstoelbasketbal, Pole Fitness, Tennis, Rugby, Hockey, Krachttraining, MMA, Wielrennen, Disco Spinning, Cheerleading, Squash en nog veel meer.

  Pick Your Passion@UtrechtSciencePark (USP) - donderdag 20 april

  • 11:00-17:30 Kies één of meerdere workshops van jouw interesse en ontmoet anderen met dezelfde interesse in: Plants&Planet, Self-development&Spirituality, Geeks&Games and Creative&Craft. Met workshops als Drag workshop, bordspellen, Forest Bathing (Bosbaden), Macramé, Breien en nog veel meer! Naast alle workshops is er ook een sprekerspodium, catering en natuurlijk de Pubquiz!

  Open Avonden@Studentenorganisaties

  Een unieke kans om mee te feesten of te borrelen op een open avond door:

  • Dinsdag 18 april: UMTC en/of FISA (ESN/AEGEE/BuddyGoDutch/SIB)
  • Woensdag 19 april: Anteros
  • Donderdag 20 april: SSR-NU
  Bekijk het programma hier

  Benieuwd naar de ervaringen van studenten tijdens de vorige editie? Klik op deze link voor enkele portretten die zijn gemaakt tijdens de This is UU-week 2022.

  Het leukste aan de This Is UU-Week vind ik de gezelligheid, de workshops bij Parnassos en het ontmoeten van nieuwe mensen!