This is UU-week 2023

Op 18, 19 en 20 april 2023 vindt de This is UU-week plaats! Deze week staat in het teken van het ontmoeten en leren kennen van je medestudenten, de Universiteit en haar studentenleven los van het onderwijs.

Banner: This is UU week 2023 op 18, 19 en 20 april!

Waarom de This is UU-week?

Tijdens de coronapandemie was het lastig om andere studenten, de universiteit, het Utrecht Science Park (USP), maar ook studentenorganisaties te leren kennen. De This Is UU-week geeft jou de mogelijkheid om medestudenten te ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij!

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de This is UU-week worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd vanuit de UU i.s.m. studentenorganisaties, Parnassos en Olympos! Denk aan verschillende sport clinics bij Olympos, veel toffe workshops bij Parnassos en heel veel andere activiteiten! De activiteiten zijn afgestemd op de behoeften van jou als student en het leren kennen van medestudenten met dezelfde interesses.

Programma This is UU 2023

Er wordt nog hard gewerkt aan het programma van 2023, het wordt een mooie week! Met op dinsdag 18 april Culture@Parnassos, op woensdag 19 april Sports@Olympos en op donderag 20 april Pick Your Passion@Utrecht Science Park. Daarnaast organiseren verschillende studentenorganisaties in Utrecht Open Avonden.

Nieuwsgierig? Of heb je ideeën die je met ons wil delen? Klik dan op de onderstaande button 'Houd mij op de hoogte van This is UU 2023' of stuur een e-mail naar: thisisuu@uu.nl.

Houd mij op de hoogte van This is UU 2023!

Benieuwd naar de ervaringen van studenten tijdens de vorige editie? Klik op deze link voor enkele portretten die zijn gemaakt tijdens de This is UU-week 2022.

Het leukste aan de This Is UU-Week vind ik de gezelligheid, de workshops bij Parnassos en het ontmoeten van nieuwe mensen!