This is UU-week 2023

Op 18, 19 en 20 april 2023 vond de This is UU-week plaats! Deze week stond in het teken van het ontmoeten en leren kennen van medestudenten, de Universiteit en haar studentenleven los van het onderwijs.

Bekijk het programma van This is UU-week 2023

Wat is de This is UU-week?

Tijdens de This is UU-week worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd vanuit de UU i.s.m. studentenorganisaties, Parnassos en Olympos. De activiteiten zijn afgestemd op de behoeften van jou als student en het leren kennen van medestudenten met dezelfde interesses. Lees en kijk verder om een indruk te krijgen van de afgelopen editie in april!

  Programma This is UU 2023


  Culture@Parnassos - dinsdag 18 april

  • 10:15-17:30 Je kon meedoen aan één of meerdere workshops, zoals: Burlesque, Botanisch illustreren, Afro dans, Fotograferen met je smartphone, Theater, Poëzie en meer.
  • 17:30-22:30 Open repetities van studentenmuziek- en toneelverenigingen zoals Dekoor Close Harmony, Medusa, Kunstorkest en Theatersport TSGP. Gevolgd door Iftar-ontmoeting in het CultUUr Café om andere studenten te ontmoeten en samen te eten.

  Sports@Olympos - woensdag 19 april

  12:45-17:00 Ook deze dag waren er verschillende workshops, zoals: Streetdance, Rolstoelbasketbal, Pole Fitness, Tennis, Rugby, Hockey, Krachttraining, MMA, Wielrennen, Disco Spinning, Cheerleading, Squash en nog veel meer.

  Pick Your Passion@UtrechtSciencePark (USP) - donderdag 20 april

  11:00-17:30 Verschillende workshops waarbij je medestudenten kon ontmoeten met dezelfde interesses in: Plants&Planet, Self-development&Spirituality, Geeks&Games and Creative&Craft. Met workshops als: Drag workshop, bordspellen, Forest Bathing (Bosbaden), Macramé, Breien en nog veel meer. Naast alle workshops was er ook een sprekerspodium, catering en natuurlijk de Pubquiz!

  Open Avonden@Studentenorganisaties

  Een unieke kans om mee te feesten of te borrelen op een open avond door:

  • Dinsdag 18 april: UMTC en/of FISA (ESN/AEGEE/BuddyGoDutch/SIB)
  • Woensdag 19 april: Anteros
  • Donderdag 20 april: SSR-NU

  Zoek je een foto van jezelf tijdens This is UU?

  Onze fotograaf Eline Bollaart heeft veel mooie foto's gemaakt tijdens de This is UU-week 2023. Zoek je een specifieke foto die ze van jou heeft gemaakt tijdens één van de workshops? Neem dan contact op met Eline via: elinebollaart@gmail.com

  Terugblik This is UU-week 2022

  Benieuwd naar de ervaringen van studenten tijdens de This is UU-week 2022? Klik op deze link voor enkele portretten die zijn gemaakt tijdens de This is UU-week 2022.

  Het leukste aan de This Is UU-Week vind ik de gezelligheid, de workshops bij Parnassos en het ontmoeten van nieuwe mensen!

  #back to better, powered by NPO