Aanmelddeadline voor het Leiderschapsprogramma 2021 - 2022 is 30 augustus 2021, 9:00 uur.

Vanaf 1 juli 2021 kun je je aanmelden via het onderstaande formulier. Vergeet daarbij niet de verplichte documenten bij te voegen.

Voordat je de aanmelding indient zijn er een aantal documenten die je klaar moet maken:

Let op! Het programma heeft een Nederlandstalige en een Engelstalige groep. Wil je alleen voor de Nederlandstalige groep in aanmerking komen? Dan mag je de onderstaande documenten in het Nederlands aanleveren. Heb je voorkeur voor de Engelstalige groep of wil je voor beide groepen in aanmerking komen? Lever dan de documenten in het Engels aan. In het aanmeldformulier kan je aangeven welke groep jouw voorkeur heeft.

1. Motivatiebrief (max 1 A4)
Leg uit waarom je graag aan dit specifieke honoursprogramma wilt deelnemen. Wat kun jij van het programma leren en wat maakt jou geschikt voor dit programma? Onthoud dat de motivatiebrief een belangrijk onderdeel is van het selectieproces.

2. CV (max 1 A4)
Maak je CV met foto en geef een korte beschrijving van je academische prestaties tot nu toe, je eventuele extra-curriculaire activiteiten en je belangrijkste eigenschappen en vaardigheden. Geef ook aan wat je niveau Engels is.

3. Cijferlijst van je studieprogramma
Voeg een kopie bij van je cijferlijst van je bachelorprogramma en, indien van toepassing, van je masterprogramma.

4. Combineer de documenten in 1 PDF
Maak van de 3 documenten 1 PDF bestand en noem de PDF: Achternaam-Voornaam-MotivatieLP, voorbeeld: Groot-Piet-MotivatieLP.

Na het verstrijken van de deadline zal de toelatingscommissie een selectie maken van studenten die worden uitgenodigd voor een interview in september.

Aantal plekken: 40 verdeeld over een Nederlandstalige en een Engelstalige groep.

 

  • Je bent gemotiveerd
  • Je wilt buiten je eigen discipline kijken
  • Je wilt je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen
  • Je bent bereid de meest recente literatuur over leiderschap kritisch te bestuderen en van commentaar te voorzien
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je hebt de intellectuele capaciteiten om iets extra's te doen naast je master zonder dat je master daaronder lijdt
  • Je bent het hele academisch jaar in Utrecht en kan deelnemen aan alle bijeenkomsten (als je op stage gaat of weg bent tijdens het academisch jaar heeft het geen zin om te solliciteren)
leiderschap honours teeven
In gesprek met Fred Teeven