Faculteitsbrede coach

Soms lukt er iets in je leven even niet zo goed als je zou willen. Dat kunnen kleine of grote problemen zijn: van uitstelgedrag tot vastlopen in je studie, en van je ergens aan irriteren tot faalangst. Iedereen maakt dat wel eens mee.

Misschien loop je vast in de interactie met anderen? Leg je de lat te hoog en vind je het moeilijk om los te laten en grenzen te stellen? Heb je last van frustratie, stress of onzekerheid? Vind je het lastig om keuzes te maken die bij jou passen? Heb je het verlangen om meer voldoening, vertrouwen en plezier te ervaren bij de dingen die je doet? Of ervaar je andere persoonlijke uitdagingen die van invloed zijn op jouw studieloopbaan?

Wij kijken en denken als (faculteitsbrede) coach graag met je mee! Samen verhelderen we wat belangrijk voor jou is en wat je momenteel belemmert. We onderzoeken hoe je hier enerzijds invloed op kunt uitoefenen en anderzijds beter kunt omgaan met de zaken waarbij dat niet het geval is. Zodat je vrijer wordt om je studie en leven vorm te geven op een manier die bij jou past en wat jij in de wereld wil brengen.

Je kunt een afspraak inplannen via:
https://www.planzelf.nl/enterprise/bij/umcutrecht_Coach
Wees ook welkom als je alleen maar even wil sparren, je hart wil luchten, geen heldere vraag hebt en nog twijfelt of coaching passend is.

Mocht je vooraf vragen hebben, neem gerust contact op met een van onze coaches door hen te mailen op onderstaande adressen.