• Nieuws faculteit GNK

  • Volunteers for Charity Run

   Unicef Student Team of Utrecht is organizing a Charity run of 5km, not a competition, to fundraise for our project in Madagascar.
   The event will take place in Utrecht in Science Park on the morning of the 9th of June 2024 from 11 am. To carry on this event, we would need some help to provide first-aid support in case a runner needs it.
  • Medische Carrièredag – 5 juni

   Hoe vaak krijg jij de vraag: weet je al wat voor dokter je wilt worden? En wat antwoord je dan? Je komt heel wat opties tegen bij je coschappen, daarnaast zijn er nog vele richtingen die je niet of nauwelijks ziet. Op woensdag 5 juni krijg je de mogelijkheid om alle mogelijkheden te ontdekken tijdens de Medische Carrièredag! Aanmelden kan nu!
  • Narrative Medicine tip – 30 mei 2024

   Narrative medicine gebruikt kunstvormen en verhalen om na te denken over medische onderwerpen. Lees je nog wel eens een boek of een gedicht? Graag willen we jou een beetje op weg helpen door elke twee weken een narrative medicine tip te verzorgen! Dit bestaat afwisselend uit een boekentip of een kunstvorm met een lees-/kijkvraag.
  • Vrijwilligersvacature “Inwonende slaapwacht bij Ronald McDonald Huis Utrecht”

   Wil jij slapend een oogje in het zeil houden? Bij Ronald McDonald Huis Utrecht hebben we per 1 oktober 2024 een warm, gespreid bedje voor je.
  • Voorlichting Schakeljaar

   Op maandag 10 juni is er weer een voorlichting over het Schakeljaar. De voorlichting vindt online plaats, van 19.00 tot 20:30 uur.
  RSS
 • Agenda faculteit GNK

  • 3 jun

   Open spookhuis

   tot
   Hoor jij ook vaak spookverhalen over hoe het is om in een medische vervolgopleiding te werken of hoe je überhaupt in een medische vervolgopleiding komt? Vier keer per jaar organiseren Career Services, MSFU “Sams”, de opleiding geneeskunde en specialisten van binnen en buiten het ziekenhuis het open spookhuis. Een middag waarin je op een laagdrempelige manier het gesprek aan kunt gaan met artsen van binnen en buiten het ziekenhuis.
  • 5 jun

   Medische Carrièredag

   tot
   Hoe vaak krijg jij de vraag: weet je al wat voor dokter je wilt worden? En wat antwoord je dan? Je komt heel wat opties tegen bij je coschappen, daarnaast zijn er nog vele richtingen die je niet of nauwelijks ziet. Op woensdag 5 juni krijg je de mogelijkheid om alle mogelijkheden te ontdekken tijdens de Medische Carrièredag!
  • 6 jun

   Infomoment studenten Geneeskunde nieuw curriculum

   tot
   Een nieuw curriculum voor zowel de bachelor als de master geneeskunde is in de maak! Dit curriculum gaat in collegejaar 2025-2026 van start. Het concept ontwerp is inmiddels klaar. Opleidingsdirecteur Annet van Royen en projectleider van het nieuwe bachelor curriculum Lenneke Ainsworth lichten op donderdag 6 juni om 17.15 uur graag de plannen voor het nieuwe curriculum toe. Zij vertellen onder andere waarom er een nieuw curriculum komt, hoe de plannen voor het nieuwe curriculum eruit zien en welke visie eraan ten grondslag ligt. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen.
  • 10 jun

   Voorlichting Schakeljaar

   tot
   Op maandag 10 juni is er weer een voorlichting over het Schakeljaar.
  • 13 jun

   Screening & Dialoog: Burners – Verhalen van Strijd, Dromen en Zorg - Van Hier Naar [...]

   tot
   Op papier besta je niet maar je hebt wel medische zorg nodig, wat nu? Op 13 juni nemen we je mee in het verhaal van veiligelanders en hun complexe situatie binnen Nederland. We beginnen met een aangrijpende vertoning van de korte film 'Burners', gepresenteerd door Nizar El Manouzi, 'Burners' neemt je mee in de levens van Mustafa en Reda, twee jonge mannen met brandende ambities buiten hun geboorteland. Na de screening van 'Burners' duiken we dieper in de complexe zorgvraag die voortvloeit uit deze situaties. Een panel van experts staat klaar om hun perspectieven te delen.
  RSS