Carrièreperspectieven

Weet jij al wat je na je studie wilt gaan doen of wil je eerst een beter beeld krijgen van wat elk specialisme inhoudt? In de podcast KoffieCo nodigen de Utrechtse geneeskundestudenten Tiara, Tessa en Doris medisch specialisten uit om de vragen te stellen waar studenten tijdens hun coschap niet de kans voor krijgen.

Met de podcast hopen ze de hiërarchie tussen medisch specialist en coassistent even weg te halen, en studenten te helpen met hun beroepsoriëntatie.

Benieuwd? Luister dan de podcast via Spotify of Apple Podcasts die KoffieCo met steun van Career Services heeft gemaakt.

Via de alumnitool van LinkedIn kun je een goed overzicht krijgen van mogelijke carrières na jouw opleiding. Ook kun je gemakkelijk contact leggen met alumni van je opleiding of daarbuiten. Veel afgestudeerden hebben een LinkedIn profiel en kunnen je helpen met jouw vragen over je carrière. Ze delen graag hun ervaringen. Onderstaande video legt uit hoe de alumnitool werkt en hoe je via jouw zoekcriteria de voor jou relevante carrière-informatie krijgt.

Meer weten over hoe je LinkedIn kunt inzetten om te netwerken en het meteen in de praktijk brengen? Volg de gratis training Arbeidsmarkt verkennen & netwerken van Career Services.