Wil je op de hoogte blijven van de laatste (stage) vacatures en/of bijbanen in jouw werkveld? Word dan lid van de groep Career Services Faculteit Geneeskunde op LinkedIn. Zo bouw je gelijk een professioneel netwerk op.

In de Master Geneeskunde loop je verschillende coschappen waarover onder Studieprogramma meer informatie te vinden is. Daarnaast loop je in het Schakeljaar een Wetenschapsstage en Algemene Semi-arts Stage, en heb je in de verschillende keuzemodules de mogelijkheid aanvullende stages of coschappen te lopen (voor het stageaanbod zie de UMC Utrecht website).

Kijk hier voor meer informatie over stages.

Veel banen worden via via verkregen, ook binnen en buiten het ziekenhuis. Laat dus je supervisors van coschappen die je leuk vond weten naar wat voor baan je op zoek bent. Open sollicitaties zijn binnen het ziekenhuis redelijk gebruikelijk. Ben je op zoek naar een ANIOS plek dan kan het raadzaam zijn een afdeling binnen een specialisme wat je aanspreekt aan te schrijven. Kijk altijd eerst of je via via mensen kent zodat je je sollicitatie aan iemand kunt richten. Wil je hier hulp bij, neem dan contact op met je career officer.

Vacatures zijn op veel plaatsen te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op onderstaande pagina’s:

Vacatures uit UU-netwerk

Career Services ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven en organisaties uit het UU-netwerk. Als deze relevant zijn voor een brede groep studenten dan plaatsen we die op onze vacaturebank. Daarnaast delen we geregeld vacatures via onze FB pagina.

Bijbanen

De UU zoekt gedurende het jaar werkstudenten voor diverse werkzaamheden. Career Services publiceert deze ook via de vacaturebank. Je komt hier o.a. de volgende klussen tegen:

  • Medewerker bij events zoals Carrièredag, Onderwijsparade, LinkedIn-foto en CV check actie, Orientation Day International Students en Marathon Science Park
  • Webredactie voor de website en social media van o.a. Career Services, Universiteitsfonds en andere onderdelen van de universiteit
  • Administratieve ondersteuning bij International Office, Persvoorlichting en selectie VSB fonds

De omvang en duur van het werk verschilt per klus. Als je wordt uitgekozen dan volgt een uitzendcontract bij Topselect tegen een tarief van ongeveer € 9,50 bruto per uur.