Vacatures en bijbanen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste (stage) vacatures en/of bijbanen in het veterinaire werkveld? Word dan lid van de groep Career Services Diergeneeskunde op LinkedIn! Zo bouw je tegelijk een professioneel netwerk op. Ga naar www.linkedin.com en zoek bij groepen naar ‘Career Services Diergeneeskunde’.

Kijk voor starters functies ook op de vacaturebank van de KNMvD. Of schrijf je in bij KNMvD werkzoekendenbank. Dat kan als je (aspirant) lid bent. Daarnaast zijn er een aantal werving & selectie -, detachering - en uitzendbureaus die specifiek bemiddelen in functies voor veterinair professionals. Ook werkgevers zelf delen steeds vaker hun vacatures voor dierenartsen rechtstreeks op LinkedIn.

Op deze website worden ook regelmatig nieuwe vacatures geplaatst voor studenten van de opleidingen van de faculteit Diergeneeskunde.

Ga naar de studentvacatures

Career Services ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven en organisaties uit het UU-netwerk. Als deze relevant zijn voor een brede groep studenten dan plaatsen we die op onze vacaturebank. Daarnaast delen we geregeld vacatures via onze Facebook- en LinkedIn pagina.

Ga naar de vacaturebank

Een bijbaan bij de UU

De UU zoekt gedurende het jaar werkstudenten voor diverse werkzaamheden. Career Services publiceert deze ook via de vacaturebank. Je komt hier o.a. de volgende klussen tegen:

  • Medewerker bij events zoals Carrièredag, Onderwijsparade, LinkedIn-foto en CV check actie, Orientation Day International Students en Marathon Science Park;
  • Webredactie voor de website en social media van o.a. Career Services, Universiteitsfonds en andere onderdelen van de universiteit;
  • Administratieve ondersteuning bij International Office, Persvoorlichting en selectie VSB fonds;
  • (Online) begeleiding van middelbare scholieren bij Student Op School.

De omvang en duur van het werk verschilt per klus. Als je wordt uitgekozen dan volgt een uitzendcontract bij Topselect tegen een tarief van ongeveer € 14,- bruto per uur.