Digitale systemen van de UU

De UU heeft diverse digitale systemen die je nodig hebt voor je studie. De belangrijkste IT-voorzieningen staan hieronder op een rij.

UU-Mailbox

Meer informatie over hoe dit werkt vind je op de handleidingensite.

MyUU portal

In de MyUU portal komt informatie uit verschillende systemen samen:

• Je rooster uit MyTimetable
  • Je resultaten uit OSIRIS
  • Je studievoortgang uit OSIRIS
  • Je e-mails uit je UU-mailbox
  • Links naar veelgebruikte universitaire systemen en websites
  • Een directe link naar de homepage van je opleiding

MyUU-app

In de MyUU app voor studenten staan cijfers uit Osiris, je collegekaart en je persoonlijke rooster. Je kunt de app downloaden in de appstores van Android en Apple.

MyTimetable

Dit is de roosterwebsite van de Universiteit Utrecht. Je logt in met je Solis-id en wachtwoord. Je leest hier hoe je een rooster kunt toevoegen.

SolisWorkspace

Met SolisWorkspace kun je altijd, overal en gratis bij de software voor je studie

Blackboard

In de elektronische leeromgeving Blackboard vind je o.a. cursusinformatie en andere praktische informatie over de cursussen die je volgt.

Osiris

In Osiris student schrijf je je in voor cursussen. Daarnaast vind je hier je cijfers en je adresgegevens. Als nieuwe student hoeft je je niet zelf in te schrijven voor de cursussen voor het 1e semester, jaar 1 (dit regelt OSZ voor je). Je schrijft je wel zelf in voor het 2e semester, jaar 1 en voor het 1e en 2e semester in jaar 2 en 3.