Training en ontwikkeling

De UU organiseert allerlei soorten trainingen die je verder kunnen helpen, bijvoorbeeld als je je studievaardigheden wilt verbeteren, als je stress ervaart, last hebt van psychische klachten of je wilt voorbereiden op de arbeidsmarkt. 

Skills Lab

Het Skills Lab biedt jou een overzicht van trainingen, workshops en begeleiding op het gebied van schrijven, studeren en andere academische vaardigheden. Je kunt in het aanbod filteren op de thema's: Beter schrijven, Digitale vaardigheden, Effectiver studeren, Goed onderzoek doen, Je talen verbeteren, Overtuigend presenteren en Voorbereiden op je loopbaan.

Ga direct naar

Onderwijsadvies & Training

Meisje met bord met brandend lampje

De studievaardighedentrainers van Onderwijs- & Training verzorgen verschillende cursussen die je terug vindt in het overzicht van Skills Lab. Daarnaast hebben ze diverse praktische tips op een rij gezet die je direct kunt toepassen tijdens het studeren.

De tips komen voort uit kennis die in wetenschappelijk onderzoek is opgedaan. 

Studietips

Studentenwelzijn en mentale gezondheid

De UU biedt verschillende trainingen studentenwelzijn om zelf aan de slag te gaan met stress, energie-management en veerkracht. Caring Universities biedt gratis online programma's aan om de geestelijke gezondheid van studenten te helpen verbeteren. Alle programma's zijn evidence-based, gemaakt door klinische psychologen, en omvatten online coaching. 

Ga direct naar

Loopbaantrainingen

Career Services biedt begeleiding en trainingen om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op het werkzame bestaan. Bekijk hier het acutele aanbod van alle loopbaantrainingen