Denk je erover na als onderdeel van je studie een periode in het buitenland door te brengen? Neem contact op het International Office. 

Ga je een deel van je studie in het buitenland doen, maak dan een afspraak met het International Office Diergeneeskunde voor het:

  • beoordelen van de praktische uitvoerbaarheid van je plannen voor het doen van een (onderzoeks-) stage/ onderwijs in het buitenland
  • adviseren over de organisatorische gang van zaken

Contact International Office
 

In verband met het coronavirus vinden alle spreekuren van het international office telefonisch en op afspraak plaats. 

Bel- /videoafspraak inplannen

Via onderstaande digitale afspraakkalender kun je een afspraak inplannen. Afhankelijk van wat je wilt bespreken kun je kiezen voor een gesprek van 15 minuten of van 30 minuten. Je kunt kiezen voor een gewoon telefonisch overleg of bellen met beeld via Microsoft teams (je vindt hier een handleiding Microsoft Teams voor studenten). Op het moment van de afspraak neemt het International Office contact met je op.

Vermeld daarom bij het maken van de afspraak je telefoonnummer waarop je op dat moment bereikbaar bent. Geef tevens aan of je gewoon wilt bellen of wilt bellen via Microsoft teams (en zorg in dit geval dat je Teams op je computer hebt geïnstalleerd).

Email

Je kunt ook een e-mail sturen naar: internationaloffice.vet@uu.nl

Coordinator International office Diergeneeskunde

Inge Hordijk

Stage-overeenkomst en registratie in Osiris

Je bent verplicht vóór vertrek een stage-overeenkomst te ondertekenen en je verblijf in het buitenland te registreren in OSIRIS buitenland.