Roosters

In de bachelor ontvang je jaarlijks een persoonlijk onderwijsnummer, waarmee je je persoonlijke rooster kunt inladen in MyTimetable, de roosterwebsite van de Universiteit Utrecht.

Je vindt je onderwijsnummer in de Onderwijsindeling. De Onderwijsindeling staat op Blackboard, in de community Bachelor Algemeen.

Het onderwijsrooster wordt per semester opgeleverd:

  • Rooster semester 1: wordt medio juli 2023 in MyTimetable gepubliceerd.
  • Rooster semester 2: wordt begin januari 2024 verwacht.

In de jaarplanning bachelor Diergeneeskunde 2023-2024 staan de onderwijsperiodes, herkansings- en onderwijsvrije weken. Alle (reeds geplande) toetsen kun je vinden in MyTimetable bij de betreffende cursus.

Roosterwijzigingen en meldingen

Kijk dagelijks in je rooster voor de meest actuele informatie. Roosterwijzigingen worden direct verwerkt. Ook kun je vanuit MyTimetable bij roosterwijzigingen een melding ontvangen, via e-mail en in de MyUU app. Meldingen staan standaard aan. Voor meer informatie, en om je instellingen te wijzigen, ga je bij MyTimetable naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar het tabje ‘Meldingen’.

Wat doe ik als een docent niet aanwezig is?

Neem direct contact op met de docent (denk ook aan bellen via Teams). In MyTimetable vind je de naam van je docent. Op de website van de UU vind je de gegevens van de medewerkers. In de master kun je ook kijken of je eerst de contactpersonen roostercalamiteiten master benadert. Dit betreft voornamelijk onderwijssecretariaten.

Roostercalamiteit niet direct opgelost?

Wij realiseren ons dat de faculteit en de ondersteunende diensten niet altijd bereikbaar zijn zoals jullie gewend zijn. Mocht in de bachelor een roostercalamiteit niet opgelost worden, dan graag altijd een melding maken via rooster.vet@uu.nl en in de master graag een melding bij het desbetreffende onderwijssecretariaat Master.

Veelgestelde vragen