17 juli 2019
De nieuwe MyUU portal is het digitale startpunt voor studenten waarin informatie uit de verschillende digitale systemen van de UU samenkomt.
15 juli 2019
In de keuzecursus Living Pasts maak je via co-creatie een prototype voor een AR-app over de geschiedenis van De Neude.
15 mei 2019
Doe mee aan lees-, luister- of spraakonderzoek en ontvang een vergoeding!
4 oktober 2018
Ben je toe aan meer uitdaging in je studie? Dit kun je op verschillende manieren zoeken. Het begint met te weten wat je wilt bereiken met je studie.

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws