13 september 2019
In period 2 the Urban Futures Studio organises the fourth edition of the exciting mixed classroom about imagining the future.
12 september 2019
Meld je aan voor ons internationale buddy-programma en word een academische buddy voor een internationale student!
17 juli 2019
Het digitale startpunt waarin informatie uit de verschillende digitale systemen samenkomt.
15 juli 2019
In de keuzecursus Living Pasts maak je via co-creatie een prototype voor een AR-app over de geschiedenis van De Neude.
15 mei 2019
Doe mee aan lees-, luister- of spraakonderzoek en ontvang een vergoeding!

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws