Inschrijven voor cursussen

Je schrijft je per semester in voor cursussen via OSIRIS. Kies cursussen die niet in hetzelfde timeslot vallen. Gebruik de Cursusplanner of de onderwijscatalogus om je te oriënteren en een planning te maken van wat je wilt gaan doen.

Uitschrijven

Als je later bedenkt dat je een cursus alsnog niet wilt volgen, zorg dan dat je je snel in OSIRIS voor deze cursus uitschrijft. Dit kan tot en met de eerste week van het blok waarin de cursus gegeven wordt.

Cursussen waarbij nog plek is

Kort voor het begin van elk blok zijn er wijzigingsdagen. Je kunt je dan inschrijven voor cursussen waarbij nog plek is. Kort voor de wijzigingsdagen publiceren we hier een lijst van cursussen waarbij nog plek is.

Cursussen met beperkte plaats

Sommige cursussen hebben maar beperkt plaats en geven voorrang aan bepaalde groepen studenten. Voor deze cursussen kon je je voor blok 1 en 2 tot en met 15 juni 12:00 uur ’s middags inschrijven.

Op 19 juni heeft het Studiepunt alle UU-studenten gemaild om hun te laten weten of ze geplaatst zijn voor deze cursussen. Ben je een bijvakker? Dan kun je ons vanaf 19 juni mailen om te vragen of je geplaatst bent.

Nuttige data

17 en 18 aug
wijzigingsdagen blok 1

26 en 27 okt
wijzigingsdagen blok 2

2 nov 0.00 - 29 nov 23.59
inschrijving blok 3 en 4 2020-21

16 nov 2020 12:00 uur
sluiting cursussen voorrangsregels

25 en 26 januari
wijzigingsdagen blok 3

6 en 7 april
wijzigingsdagen blok 4

Waar moet je op letten bij het inschrijven?
Werkvormen

Vink alle werkvormen aan.

Ingangseisen

Kijk of je voldoet aan de ingangseisen. Als je niet voldoet, kun je niet meedoen en moet je tot de wijzigingsdagen wachten om je voor een andere cursus in te kunnen schrijven.

Timeslots

Kijk voordat je je inschrijft in welke timeslots de cursussen worden aangeboden om te voorkomen dat cursussen elkaar overlappen.

Groepsvoorkeur

Geef, indien mogelijk, je groepsvoorkeur op (deze kan helaas niet altijd gehonoreerd worden).

Inschrijfperiodes andere faculteiten

Volg je een cursus bij een andere faculteit? Hou er dan rekening mee dat de inschrijfperiode kan afwijken.

Ga naar je eigen opleiding

Direct naar je opleiding