Stages & loopbaanoriëntatie

Coördinatoren voor stages en loopbaanoriëntatie

Je kunt bij je coördinator loopbaanoriëntatie terecht met praktisch en inhoudelijke vragen over stages, hulp bij loopbaanoriëntatie en meedenken over jouw plannen. Wij zijn afwezig tijdens het zomerreces tussen 15 juli en 15 augustus en tijdens het kerstreces (twee weken). 

Kristella Hak

Kristella Hak

Career Officer Geesteswetenschappen

E-mail: c.c.m.hak@uu.nl

Locatie: Drift 10

Je kunt bij mij terecht voor vragen over je loopbaan, CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek en daarnaast geef ik trainingen. Ik studeerde zelf ooit Taal- en Cultuurstudies en weet nog goed hoe spannend het kan zijn om de stap naar de arbeidsmarkt te maken, maar ook hoe leuk! Kom dus vooral eens langs om het hier over te hebben.

 

Tirsa de Vries, Rutger-Jan Scholtens, Jacky Limvers

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken met een career officer van de UU. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je kunt ook eerst een training volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op:

  1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

Tip: werkt de boekingsmodule niet? Open deze pagina dan in een andere browser! Als het probleem zich blijft voordoen, mail dan naar: careerservices@uu.nl.

Stagebureau Geesteswetenschappen

(Studiepunt Geesteswetenschappen)

Drift 10, 3512 BS Utrecht
(030) 253 6285
stage.gw@uu.nl

Vermeld altijd je studentnummer!

Telefoon

11.00 - 12.30 uur (ma t/m do)
13.30 - 15.00 uur (ma t/m do)

Balie

11.00 - 12.30 uur (ma t/m do)
13.30 - 15.00 uur (ma t/m do)

Bij het Stagebureau kun je terecht met praktische vragen over stages. Ook kun je hier stagedocumenten inleveren en ophalen.