13 januari 2020
In de interdisciplinaire keuzecursus Narratieven in de Geneeskunde (blok 4) leer je over het belang van verhalen in de medische zorg.
16 december 2019
Per 23 december sluit het restaurant in de Universiteitsbibliotheek binnenstad.
18 november 2019
Het toegangsbeleid van de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad en aangrenzende Driftpanden wordt tijdelijk aangepast.
4 november 2019
In de keuzecursus Living Pasts maak je via co-creatie een prototype voor een AR-app over de geschiedenis van De Neude.
13 september 2019
In period 2 the Urban Futures Studio organises the fourth edition of the exciting mixed classroom about imagining the future.

feb
11 februari 2020 18:00 - Arbeidsmarkt-GW
Tijdens de CarrièreNacht Geesteswetenschappen leer je hoe je je goed kunt profileren als geesteswetenschapper.
feb
12 februari 2020 20:00 -
Studenten in gesprek met filosoof Bas Haring over zaken als prestatiedruk, zingeving en vrijheden. Met een intermezzo van stadscaberetier Patrick Meijer.
3 maart 2020 11:00 - studentenwelzijn
Ben je op zoek naar extra nndersteuning op het gebied van keuzes maken, prioriteren en plannen?
12 maart 2020 15:15 - studentenwelzijn
Vraag jij je regelmatig af welke stappen te zetten als je straks bent afgestudeerd? Doe dan mee aan de workshop “Bijna afgestudeerd, en dan?”
19 maart 2020 15:15 - studentenwelzijn
Maak je je zorgen over afstuderen? Kom dan op donderdag 19 maart naar de Intervisiegroep ‘Hulp bij afstuderen’

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws