31 maart 2020
Studenten die aan een internationaal congres willen deelnemen kunnen zich vóór 1 mei aanmelden voor de Graduate School of Humanities Conference Grant.
24 februari 2020
De deadline voor het indienen van een draft-poster voor de Humanities Graduate School Conference is 8 maart.
7 februari 2020
'Studentendenken'; een filosofische kijk op het studentenleven. De presentatie van het boek vindt plaats op 12 februari 2020 in TivoliVredenburg.
13 januari 2020
In de interdisciplinaire keuzecursus Narratieven in de Geneeskunde (blok 4) leer je over het belang van verhalen in de medische zorg.
16 december 2019
Per 23 december sluit het restaurant in de Universiteitsbibliotheek binnenstad.

14 april 2020 -
Op 14, 15 en 16 april is de jaarlijkse Humanities Graduate School Conference in het Academiegebouw. Je kunt vóór 8 maart een draft-poster indienen.
14 april 2020 10:00 - studentenwelzijn
Moet je ook nog wennen aan het studeren vanuit huis, in deze gekke tijd? Meld je dan aan voor de intervisie om ervaringen te delen.
21 april 2020 10:00 - studentenwelzijn
28 april 2020 10:00 - studentenwelzijn
30 april 2020 15:15 - studentenwelzijn
Maak je je zorgen over afstuderen? Kom dan naar de Intervisiegroep ‘Hulp bij afstuderen’

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws