18 november 2019
Het toegangsbeleid van de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad en aangrenzende Driftpanden wordt tijdelijk aangepast.
4 november 2019
In de keuzecursus Living Pasts maak je via co-creatie een prototype voor een AR-app over de geschiedenis van De Neude.
4 november 2019
Studenten die aan een internationaal congres willen deelnemen kunnen zich vóór 1 december aanmelden voor de Graduate School of Humanities Conference Grant.
18 oktober 2019
Altijd al je mening willen geven over de MYUU app? Vul dan deze korte enquête in. Dit is je kans om ons te laten weten wat je van de app vindt.
19 september 2019
Een interdisciplinaire minor Medical Humanities: wat vind jij hiervan? Geef je mening en vul de vragenlijst in!

21 november 2019 13:15 - studentenwelzijn
Prestatiedruk signaleren, prestatiedruk bespreekbaar maken, inspiratie over hoe om te gaan met prestatiedruk.
25 november 2019 17:30 -
Discuss the possibilities for community based research internships or research projects by talking to representatives of organisations operating in Utrecht.
28 november 2019 15:15 - studentenwelzijn
1 december 2019 -
11 december 2019 17:15 -
Wil je werken in het onderwijs?

Algemene Nieuwsbrief van de faculteit Geesteswetenschappen

Geen tijd om elke dag het GW-nieuws op de website te checken, maar wil je toch op de hoogte blijven van wat er in de faculteit gebeurt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief via nieuws.gw@uu.nl.

Digitaal Universiteitsblad DUB

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB: www.dub.uu.nl.

Volg de faculteit

GW-nieuws