De opleiding verstuurt iedere twee weken een nieuwsbrief naar alle studenten. Hierin staat belangrijk opleidingsnieuws en worden allerlei activiteiten aangekondigd. Door de nieuwsbrief te lezen ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Lees hier de laatste nieuwsbrief (23 maart 2023)
 • BMW Nieuws

  • Symposium Patiëntenparticipatie in het onderwijs

   Waarom patiëntenparticipatie in het onderwijs? Directeur Onderwijscentrum en vicedecaan Berent Prakken draait het liever om: waarom nìet patiëntenparticipatie in het onderwijs! In het jaarlijks symposium Patiëntenparticipatie, dat vorige week vanuit de UMC-studio plaatsvond, stond deze vraag centraal.
  • Gewijzigde spreekuren studieadviseurs maart/april

   De komende tijd is de bereikbaarheid van de studieadviseurs iets anders dan dat jullie van ons gewend zijn. In dit bericht lees je wanneer we niet én wel bereikbaar zijn.
  • IC-leden gezocht voor 2023-2024!

   Ben jij een organisatorisch mastermind? Wil jij je inzetten voor een onvergetelijke introductieweek voor de aankomende eerstejaars? Dan is de Introductiecommissie 2023-2024 iets voor jou! En je hebt geluk, want de aanmeldingen zijn geopend :) Meld je aan via de mail: introcieumcu@gmail.com
  • Meld je aan voor de WKZ prijs

   De WKZ-prijs is een prijs voor een scriptie, verslag van onderzoek of publicatie van het afgelopen jaar over ziekten, behandeling of achtergronden van ziekten op de kinderleeftijd. De prijs wordt uitgereikt aan een student Geneeskunde, Biomedische wetenschappen, Biomedical Sciences of Klinische gezondheidswetenschappen. Aanmelden kan tot 24 april 2023.
  RSS
 • BMW Agenda

  • 6 apr

   Workshop 'Pak Stress Aan/Tackle Stress'

   tot
   In deze workshop krijg je informatie en handvatten om jouw stress aan te pakken of om hoge stresslevels te voorkomen.
  • 20 jun

   Workshop 'Keuzes maken (Persoonlijk leiderschap)

   tot
   Ben jij op zoek naar een manier om goede, weloverwogen (studie)keuzes te maken? Vraag jij je af hoe je de ‘goede keuze’ maakt en wat je kunt doen als het niet de goede keuze bleek? Hier gaan we mee aan de slag in de workshop ‘Keuzes maken (Persoonlijk leiderschap)'.
  RSS