De opleiding verstuurt iedere twee weken een nieuwsbrief naar alle studenten. Hierin staat belangrijk opleidingsnieuws en worden allerlei activiteiten aangekondigd. Door de nieuwsbrief te lezen ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Lees hier de laatste nieuwsbrief (1 juni 2023)
 • BMW Nieuws

  • Conferentie 'The Future of Diagnosis. Navigating Uncertainty'

   Een internationale conferentie voor zorgverleners, patiënten, academici, docenten, onderzoekers, beleidsmakers en studenten in het UMC Utrecht.
  • InnovAid workshop

   Wil jij meer te weten komen over hoe je jouw innovatieve ideeën succesvol implementeert? Kom dan naar de workshop van InnovAid op 1 juni.
  • Voorzitter en Penningmeester IFMSA-Utrecht 2023-2024 gezocht!

   Heb jij een passie voor Global Health en wil je meer leren over leiderschap of financiën? IFMSA-Utrecht zoekt nog een Voorzitter en een Penningmeester voor de termijn 2023-2024!
  • Dag (van het) Uitstelgedrag - 2 juni

   Heb jij last van uitstelgedrag? De meesten van ons stellen van tijd tot tijd een taak uit. In veel gevallen is dit volkomen onschuldig, maar soms kan uitstellen ook nadelige gevolgen hebben. Het zorgt dan voor stress en vermindering van productiviteit en groei. Door het fenomeen beter te begrijpen, kan je er beter mee omgaan. Op vrijdag 2 juni (11:00 – 15:45u) organiseert het Student Support Centre de ‘Dag (van het) Uitstelgedrag’ in de botanische tuinen van het Utrecht Science Park. Op deze dag wordt er aandacht besteed aan het leren begrijpen van & omgaan met uitstelgedrag.
  RSS
 • BMW Agenda

  • 13 jun

   Training ‘Hier & Nu’

   tot
   In deze training gaan we in vijf avonden leren om meer in het ‘hier en nu’ te zijn. Je krijgt handvaten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren en je krijgt helder wat voor jou echt belangrijk is. Er wordt veel gelachen en je komt erachter dat we allemaal in dezelfde valkuilen trappen.
  • 19 jun

   Voorlichting studeren in het buitenland

   tot
   Lijkt het je leuk om een semester in het buitenland te studeren? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst! Annemoon Bregt (International Office UMC) en Juliëtte Schouten (opleidingsteam BMW) vertellen de mogelijkheden en hoe je een Global Experience Certificate krijgt. Ook deelt een BMW-student zijn ervaring in het buitenland.
  • 20 jun

   SUMMA symposium

   tot
   Het is nu mogelijk om je voor het SUMMA-symposium van dit jaar: "Medicine in motion, an active approach in healthcare" aan te melden (20 juni, 09:00 - 17:00, gratis)! Aanmelden kan via het formulier: https://forms.gle/RNePDRciDiDFBdML9
  • 20 jun

   Workshop 'Keuzes maken (Persoonlijk leiderschap)

   tot
   Ben jij op zoek naar een manier om goede, weloverwogen (studie)keuzes te maken? Vraag jij je af hoe je de ‘goede keuze’ maakt en wat je kunt doen als het niet de goede keuze bleek? Hier gaan we mee aan de slag in de workshop ‘Keuzes maken (Persoonlijk leiderschap)'.
  RSS