Studieprogramma

De bacheloropleiding Biomedische wetenschappen duurt drie jaar en telt in totaal 180 EC. Lees meer over opzet van de opleiding.

Curriculum

NB. Het is niet toegestaan om zowel BRL als ETM te volgen vanwege overlap in leerdoelen. Daarbij krijgen dan ook zoveel mogelijk studenten de kans om een uitgebreide labstage te doen.

Download hier het curriculumoverzicht BMW 2023-2024

Hulp nodig met plannen?

Gebruik de Academic routeplanner om je keuzecursussen te plannen. Hier kun je ook zien of je met je planning voldoet aan alle exameneisen om te kunnen afstuderen. Daarnaast kun je altijd bij de studieadviseur terecht om je studieprogramma te laten checken.

Gebruik de Academic Routeplanner

CursusPlanner

De CursusPlanner is een tool om je vakkenpakket samen te stellen. Je kunt de CursusPlanner op verschillende manieren gebruiken: vrije keuzevakken zoeken, het overzicht van de vakken van je opleiding bekijken en de informatie combineren. Let op: officieel inschrijven voor cursussen, toetsen of tentamens gaat via Osiris

Ga naar de CursusPlanner

Lees ervaringen en meningen over de cursussen

De alternatieve studiegids van Mebiose bevat door studenten geschreven ervaringen en meningen over de verschillende vakken in de bachelor van Biomedische Wetenschappen. Deze is eventueel ook te lezen op de Mebiosekamer!

Bekijk de studiegids van Mebiose