Studieprogramma

De bacheloropleiding Biomedische wetenschappen duurt drie jaar en telt in totaal 180 EC. Lees meer over opzet van de opleiding.

Studieplanningstool Academic Routeplanner

Gebruik de Academic routeplanner om je keuzecursussen te plannen. Hier kun je ook zien of je met je planning voldoet aan alle exameneisen om te kunnen afstuderen en welke cursussen van de bachelor voorkennis geven voor een bepaalde masteropleiding. Aanmelden? Schrijf je via Osiris in. Je ontvangt per mail een bericht wanneer je bent aangemeld voor de tool. Dat zal minimaal een week duren, omdat er verschillende stappen achter de schermen voor nodig zijn. Je kunt met ontworpen studiepad daarnaast altijd bij de studieadviseur terecht om je studieprogramma te laten checken. 

Gebruik de Academic Routeplanner

CursusPlanner voor profileringsruimte

De CursusPlanner is een planningstool van de Universiteit Utrecht. Ben je op zoek naar een interessante keuzecursus voor in je profileringsruimte? Zoek dan onder Vrije keuzevakken per thema en selecteer één of meerdere thema’s en subthema’s. Je kunt zoeken op onderwerp, onderwijsvorm of competentie. Vervolgens krijg je een overzicht te zien met de verschillende (keuze)cursussen met deze thema’s en subthema’s. Zo kun je eenvoudig buiten je eigen opleiding zoeken.

Ga naar de CursusPlanner

Lees ervaringen en meningen over de cursussen

De alternatieve studiegids van Mebiose bevat door studenten geschreven ervaringen en meningen over de verschillende vakken in de bachelor van Biomedische Wetenschappen. Deze is eventueel ook te lezen op de Mebiosekamer!

Bekijk de studiegids van Mebiose