Studieadviseur

Bereikbaarheid studieadviseurs zomervakantie

In de zomer blijven we zoveel mogelijk bereikbaar. De mail (adviseurs@umcutrecht.nl) wordt gelezen en je kunt via Planzelf een afspraak inplannen met een van de studieadviseurs die aanwezig is. Heeft je vraag spoed? Stuur dan een e-mail met URGENT in het onderwerp. Dan proberen we deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Aangepaste spreekuren

Van 1 t/m 19 juli en 5 t/m 30 augustus:

  • Inloopspreekuur in het HvdB, kamers 1.37/38/39: op dinsdag en vrijdag van 12.30 - 13.30 uur
  • Telefonisch spreekuur via 06-1519 8800: op woensdag van 15.00 - 16.00 uur

Let op: van 22 juli t/m 2 augustus hebben we geen spreekuren. Je kunt ons wel mailen via adviseurs@umcutrecht.nl.

Bij de studieadviseurs kun je terecht met allerlei vragen, bijvoorbeeld over het onderwijsprogramma, planning van je keuzevakken, het bindend studieadvies (BSA), studievertraging, studiemotivatie, exameneisen, studiefinanciering, afstudeersteun, studeren in het buitenland en meer. Als je door persoonlijke problemen of ziekte onderwijs of toetsen dreigt te gaan missen, raden wij je aan contact met ons op te nemen. Wanneer je een functiebeperking (bijv. dyslexie, AD(H)D, ASS) hebt, kun je via ons eventueel voorzieningen aanvragen. 

Let op: voor de meeste administratieve zaken kun je terecht bij het Studie-informatiepunt.

Studeren met een functiebeperking

De Universiteit Utrecht wil graag dat iedereen zich welkom voelt en de nodige hulp krijgt om het beste uit zichzelf en de studie te halen. Als je een functiebeperking (bijv. dyslexie, AD(H)D, ASS) hebt, kun je speciale voorzieningen en begeleiding via de studieadviseurs aanvragen.

Meer informatie over studeren met een functiebeperking

Team studieadviseurs

Studieadviseurs van de faculteit Geneeskunde
Boven: Michelle Ritman, Madelief van der Ent-Bouwman, Jaco de Fockert-Koefoed. Onder: Juliëtte Schouten, Annemoon Bregt, Ineke Steenhoek

De faculteit Geneeskunde heeft vijf studieadviseurs. De studieadviseurs van de opleiding Biomedische wetenschappen zijn: Annemoon Bregt, Jaco de Fockert-Koefoed en Juliëtte Schouten.

Bereikbaarheid