Studieadviseur

Bij de studieadviseurs kun je terecht met allerlei vragen, bijvoorbeeld over het onderwijsprogramma, planning van je keuzevakken, het bindend studieadvies (BSA), studievertraging, studiemotivatie, exameneisen, studiefinanciering, afstudeersteun, studeren in het buitenland en meer. Als je door persoonlijke problemen of ziekte onderwijs of toetsen dreigt te gaan missen, raden wij je aan contact met ons op te nemen. Wanneer je een functiebeperking (bijv. dyslexie, AD(H)D, ASS) hebt, kun je via ons eventueel voorzieningen aanvragen. Je bent bij ons ook van harte welkom met vragen waarvan je niet weet aan wie je die moet stellen.

Wijziging contactmogelijkheden per januari 2023

Vanaf het nieuwe jaar is er geen inloopspreekuur meer op woensdag en geen online spreekuur via MS Teams op dinsdag en donderdag. Bekijk alle actuele contactmogelijkheden hieronder.

Studeren met een functiebeperking

De Universiteit Utrecht wil graag dat iedereen zich welkom voelt en de nodige hulp krijgt om het beste uit zichzelf en de studie te halen. Als je een functiebeperking (bijv. dyslexie, AD(H)D, ASS) hebt, kun je speciale voorzieningen en begeleiding via de studieadviseurs aanvragen.

Meer informatie over studeren met een functiebeperking

Team studieadviseurs

Studieadviseurs van de faculteit Geneeskunde
Boven: Michelle Ritman, Madelief van der Ent-Bouwman, Jaco de Fockert-Koefoed. Onder: Juliëtte Schouten, Annemoon Bregt, Ineke Steenhoek

De faculteit Geneeskunde heeft vijf studieadviseurs. Iedere werkdag zijn er studieadviseurs aanwezig in het UMC Utrecht. De studieadviseurs van de opleiding Biomedische wetenschappen zijn: Annemoon Bregt, Jaco de Fockert-Koefoed en Juliëtte Schouten.

Bereikbaarheid

Locatie UMC Utrecht

We zitten in de C-vleugel van het UMC Utrecht, op de kamers C.01.3.22/23/24. Je kunt vanaf het Stratenum de bordjes 'studieadviseurs' volgen.

Route studieadviseurs UMC Utrecht