Studieadviseur

Bij je studieadviseur kun je terecht voor vragen over bijvoorbeeld je studieplanning, het onderwijsprogramma en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie en voor vragen over het bindend studieadvies (BSA).

De studieadviseurs zijn er ook voor diegenen die 'gewoon' even behoefte hebben aan een praatje/luisterend oor.

De studieadviseurs voor de bacheloropleiding Biologie zijn:

Barber van Manen
Minnaertgebouw, kamer 1.05 t/m 1.08
E-mail: studieadviseur.bio@uu.nl
Afspraken: via online agenda hieronder.

Carmen Jansen
Minnaertgebouw, kamer 1.05 t/m 1.08
E-mail: studieadviseur.bio@uu.nl
Afspraken: via online agenda hieronder.

Afspraak maken

Studenten met vragen over hun studieplanning of de keuze van cursussen kunnen in eerste instantie terecht bij hun tutor. De tutor is er ook voor ouderejaars studenten (indien nodig: het Studiepunt weet wie je tutor is).

Heb je daarna nog vragen of meer complexe vragen: maak gerust een afspraak met één van de studieadviseurs. Selecteer in de afsprakentool hieronder eerst de optie ONLINE of ON LOCATION en 15 of 30 minuten. Tip: kijk ook even welke studieadviseur (Barber of Carmen) als eerste plek heeft. Kies vervolgens een studieadviseur en tot slot een datum en tijdstip. Als je hebt gekozen voor een afspraak ON LOCATION dan kun je plaatsnemen in de wachtruimte van het Studiepunt in Minnaert 1.20. De studieadviseur komt je dan ophalen.