Bij je studieadviseur kun je terecht voor vragen over bijvoorbeeld je studieplanning, het onderwijsprogramma en exameneisen.
Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie en voor vragen over het bindend studieadvies (BSA).

Omdat we ons wegens Corona nu in een bijzondere periode bevinden zijn de studieadviseurs er ook voor diegenen die 'gewoon' even behoefte hebben aan een praatje/luisterend oor.
LET OP: Face-to-face afspraken en inloopspreekuren zijn momenteel vervallen. Je kunt echter nog steeds een afspraak maken via onderstaande agenda. Je zult dan op het gekozen tijdstip worden gebeld (telefonisch of via Ms Teams. Je kunt bij het maken van de afspraak aangeven wat je voorkeur heeft).

De studieadviseurs voor het departement Biologie zijn:

Studieadviseur Biologie Isolde den Tonkelaar
Isolde den Tonkelaar

Isolde den Tonkelaar
Minnaertgebouw, kamer 1.05
E-mail: studieadviseur.bio@uu.nl
Afspraken: via online agenda hieronder

Barber van Manen

Barber van Manen
Minnaertgebouw, kamer 1.16
E-mail: studieadviseur.bio@uu.nl
Afspraken: via online agenda hieronder.

KIES DE JUISTE STUDIEADVISEUR

Eerstejaars studenten kunnen bij Barber terecht, bijvoorbeeld wanneer je persoonlijke problemen hebt die invloed kunnen hebben op je studie of voor vragen over het bindend studieadvies (BSA).

De rest van de studenten kan zowel bij Isolde als Barber aankloppen, bijvoorbeeld wanneer je persoonlijke problemen hebt die invloed kunnen hebben op je studie of voor vragen over je studieplanning, het onderwijsprogramma en de exameneisen.

Afspraak maken 

Selecteer de optie ‘15 minuten’ voor Isolde of ’30 minuten’ voor Barber. Kies vervolgens de juiste studieadviseur en dan een datum en tijdstip.