Studieadviseur

Bij je studieadviseur kun je terecht voor vragen over bijvoorbeeld je studieplanning, het onderwijsprogramma en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie en voor vragen over het bindend studieadvies (BSA).

De studieadviseurs zijn er ook voor diegenen die 'gewoon' even behoefte hebben aan een praatje/luisterend oor.

De studieadviseurs voor de bacheloropleiding Biologie zijn:

Barber van Manen

Barber van Manen
Minnaertgebouw, kamer 1.05 t/m 1.08
E-mail: studieadviseur.bio@uu.nl
Afspraken: via online agenda hieronder.

Carmen Jansen

Carmen Jansen
Minnaertgebouw, kamer 1.05 t/m 1.08
E-mail: studieadviseur.bio@uu.nl
Afspraken: via online agenda hieronder.

Renovatie Minnaertgebouw

Tot ongeveer halverwege januari 2023 vindt een verbouwing plaats in het Minnaertgebouw. In die periode kunnen de studieadviseurs minder fysieke gesprekken aanbieden. Neem contact op met jouw studieadviseur wanneer je een sterke voorkeur hebt voor een fysieke afspraak.

Afspraak maken

Studenten met vragen over hun studieplanning of de keuze van cursussen kunnen in eerste instantie terecht bij hun tutor. De tutor is er ook voor ouderejaars studenten (indien nodig: het Studiepunt weet wie je tutor is).
Heb je daarna nog vragen of meer complexe vragen: op 7 november (15-16 uur) en 9 november (14-16 uur) vindt er een online open spreekuur plaats van de studieadviseurs via MS-Teamsite ‘Spreekuur Studieadviseurs Studieplanning en Studiekeuzes'. De teamsite is te bereiken via een klassencode: roumq4b. Je gaat binnen Teams (de pagina met alle teams) naar ‘lid worden of team maken’ (rechtsboven) en daar kun je de code invoeren in ‘lid worden van een team met een code’.

Voor andere vragen/andere redenen voor een afspraak: Selecteer in de afsprakentool hieronder eerst de optie ONLINE of ON LOCATION en 15 of 30 minuten. Kies vervolgens een studieadviseur en tot slot een datum en tijdstip.
Als je hebt gekozen voor een afspraak ON LOCATION dan kun je plaatsnemen in de wachtruimte van het Studiepunt in Minnaert 1.20. De studieadviseur komt je dan ophalen.

BELANGRIJK: STUDENTEN (OOK OUDEREJAARS) KUNNEN MET STUDIEPLANNINGSVRAGEN TERECHT BIJ HUN TUTOR (NB VOLGENDE INSCHRIJVINGSPERIODE IS 31 OKT-25 NOV). Afspraak maken kan via: Online agenda.