Je curriculum vitae (cv) laat zien wie je bent en wat je gedaan hebt aan opleidingen, werk en nevenactiviteiten. Met een duidelijk cv maak je een goede eerste indruk bij een potentiële werkgever. Stem je cv af op de functie. Maak voor jezelf een soort databank van je ervaringen en selecteer per sollicitatie de relevante elementen. Kijk ook bij de tips voor solliciteren.

Hoe maak je een krachtig cv? Bekijk de video.

Je kunt je curriculum vitae en je sollicitatiebrief laten checken door je career officer. Dat kan op twee manieren:

  • Mail je cv/sollicitatiebrief en de vacature naar Remko van der Kamp. Je krijgt binnen enkele dagen een reactie.
  • Plan een gesprek met een career officer in de agenda hieronder. Neem je cv, sollicitatiebrief en de vacature mee naar het gesprek en doe vooraf de career check. Neem de resultaten daarvan ook mee.

REMKO VAN DE KAMP

Career Officer faculteit Sociale wetenschappen

E-mail: r.j.vandekamp@uu.nl

Locatie: Sjoerd Groenmangebouw, kamer B010B
 

Lidewij Hardenborg

E-mail: l.t.hardenborg@uu.nl

Locatie: Sjoerd Groenmangebouw, kamer B010B

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen (onder REFLECT): je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt.

Let op: 

  1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer.
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.