Startweek stage/baan

Deze pagina is nog niet up-to-date. Hieronder vind je wel alvast de data van de komende Startweek stage/baan, de Startdag eerstegraads module en de Openingsbijeenkomst(en):
 

  • De Startweek stage/baan vindt plaats van maandag 19 augustus tot en met donderdag 22 augustus 2024.
  • De Startdag eerstegraads module is op dinsdag 20 augustus 2024.
  • De Openingsbijeenkomst(en) voor startende studenten Science Education and Communication / Educatie en Communicatie vindt plaats tijdens de eerste week/weken van het semester. De dagen en tijden zijn nog niet bekend. Zodra bekend worden ze hier gepubliceerd.

In de Intro GST Flowchart (pdf) kun je bekijken bij welke introductie jij t.z.t. verwacht wordt. Deelname is verplicht.

De Startweek stage/baan vindt plaats van maandag 29 januari tot en met donderdag 1 februari 2024.

Deze week (met voltijdsprogramma) is bedoeld voor studenten (regulier, U-TEAch én zij-instroom, incl. TiO) die in februari starten met de praktijkcursus Professional in Praktijk 1(a) in de baan- of stagevariant, in vol- of deeltijd.

Gedurende de Startweek word je tijdens het Openingscollege welkom geheten door de directeur van de GST, vinden de eerste colleges en werkgroepen plaats en maak je kennis met je instituutsopleiders en vakdidactici.

In de week direct na de Startweek start je met je praktijkuren op je stage- of baanschool in het kader van de cursus Professional in Praktijk.

Weet je niet zeker of de Startweek stage/baan voor jou bedoeld is? Bekijk dan de Flowchart intro GST (pdf).

Hieronder vind je, zodra bekend, het rooster van de Startweek stage/baan.

Let op: afhankelijk van jouw werkgroep volg je mogelijk een iets ander programma. Mocht dat het geval zijn dan ontvang je hierover tijdig bericht van jouw opleiders.

Rooster van de Startweek Stage/Baan (pdf)