Bekijk de flowchart (pdf) om na te gaan of de Startweek Stage/Baan voor jou bedoeld is.

Voltijdsweek

De voltijd Startweek Stage/Baan (pdf) vindt plaats van maandag 3 februari tot en met donderdag 6 februari 2020. Deze voltijdsweek is voor studenten die Professional in Praktijk 1a/Professional in Praktijk 1b, Pedagogiek 1 en Vakdidactiek 1 in één semester afronden.

Deeltijdsweken

Studenten die deze cursussen uitsmeren over één jaar (deeltijd-, flex- en SEC-studenten TD) volgen de deeltijdstartweken (pdf). Deze studenten krijgen hetzelfde programma, maar dan uitgesmeerd over twee weken (van maandag 3 februari tot en met vrijdag 14 februari). De bijeenkomsten zijn op maandag, woensdag en vrijdag.

Uitzondering voor studenten met een tweedegraads bevoegdheid

Dit zijn studenten die (op grond van een educatieve minor, educatieve module of een hbo-lerarenopleiding) beschikken over een tweedegraads bevoegdheid in hetzelfde schoolvak. Zij nemen geen deel aan de Startweek, maar hebben een programma op dinsdag 4 februari, de Startdag Eerstegraads Module (pdf).

Een half jaar of langer niet voor de klas?

Voor studenten die een half jaar of langer niet voor de klas hebben gestaan is er een facultatief ‘opfrisprogramma' op woensdagochtend 5 februari 2020. Het opfrisprogramma is van 9.00-12.00 in het Sjoerd Groenmangebouw, lokaal C.020.

Uitzondering voor studenten met een eerstegraads bevoegdheid

Dit zijn studenten die al beschikken over een eerstegraads bevoegdheid in een ander schoolvak. Zij nemen geen deel aan de Startweek. Wel zijn ze van harte uitgenodigd bij de vakdidactiekbijeenkomsten op dinsdag 4 februari van 11:00 tot 12:45 uur (zie programma in pdf).

Bekijk ook