De Startweek Stage/Baan vindt plaats van maandag 26 augustus tot en met donderdag 29 augustus 2019. Deze voltijdsweek is bedoeld voor álle studenten die starten met een stage/baan (binnen de cursus Professional in Praktijk 1a) in september.

Het rooster van de Startweek Stage/Baan kun je vinden onder Programma. Om na te gaan of de Startweek Stage/Baan voor jou bedoeld is, kan je de flowchart (pdf) bekijken.

Uitzondering voor studenten met een tweedegraads bevoegdheid

Dit zijn studenten die (op grond van een educatieve minor, educatieve module of een hbo-lerarenopleiding) beschikken over een tweedegraads bevoegdheid in hetzelfde schoolvak. Zij nemen geen deel aan de Startweek, maar hebben een programma op dinsdag 27 augustus, de Startdag Eerstegraads Module (pdf).

Een half jaar of langer niet voor de klas?

Voor studenten die een half jaar of langer niet voor de klas hebben gestaan is er een facultatief ‘opfris’-programma op woensdagochtend 28 augustus.

Uitzondering voor studenten met een eerstegraads bevoegdheid

Dit zijn studenten die al beschikken over een eerstegraads bevoegdheid in een ander schoolvak. Zij nemen geen deel aan de Startweek. Wel zijn ze van harte uitgenodigd bij de vakdidactiekbijeenkomsten (pdf) op dinsdag 27 augustus van 11:00 tot 12:45 uur.