Deze introductiepagina is nog niet up-to-date. Hieronder vind je wel alvast de data van de komende introductieperiode van de GST:

  • De Startweek Stage/Baan vindt plaats van maandag 31 januari tot en met donderdag 3 februari 2022.

  • De Startdag Eerstegraads Module is op dinsdag 1 februari.

  • De Openingssessie vindt plaats tijdens de eerste week/weken van het semester. De dagen/tijden zijn nog niet bekend. Zodra bekend worden ze hier geplaatst.

In de Intro GST Flowchart (pdf) kun je bekijken bij welke introductie jij t.z.t. verwacht wordt.

De Startweek Stage/Baan vindt plaats van maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus 2021.

Deze voltijdsweek is bedoeld voor álle studenten die starten met een stage/baan (binnen de cursus Professional in Praktijk) in september. Studenten die in samenwerking met Trainees in het Onderwijs de opleiding doen, volgen een apart programma. Weet je niet zeker of de Startweek Stage/Baan voor jou bedoeld is? Bekijk dan de Intro GST flowchart (pdf).

Studenten met een tweedegraads bevoegdheid en studenten die starten met de zgn. Eerstegraadsmodule

Dit zijn studenten die (op grond van een educatieve minor of een hbo-lerarenopleiding) beschikken over een tweedegraads bevoegdheid in hetzelfde schoolvak óf de zgn. Educatieve module hebben afgerond. Deze studenten starten met Professional in Praktijk 2 (Vakdidactiek 2 en Pedagogiek 2). Zij nemen geen deel aan de Startweek, maar hebben een Startdag op dinsdag 24 augustus.

Een half jaar of langer niet voor de klas?

Voor studenten die een half jaar of langer niet voor de klas hebben gestaan is er een facultatief ‘opfrisprogramma' op dinsdag 24 augustus. Het opfrisprogramma is van 13:15 tot 15:00 uur gepland.

Uitzondering voor studenten met een eerstegraads bevoegdheid

Dit zijn studenten die al beschikken over een eerstegraads bevoegdheid in een ander schoolvak. Zij nemen geen deel aan de Startweek. Wel zijn ze van harte uitgenodigd bij de vakdidactiekbijeenkomsten (vakdidactiek 2) op dinsdag 24 augustus van 09:00 tot 10:45 uur.

Bekijk ook