De Openingssessie is een introductiebijeenkomst voor nieuwe studenten van de tweejarige lerarenopleidingen. Het vindt plaats tijdens de startweek Stage/Baan.

Bekijk de flowchart (pdf) om na te gaan of je aan de Openingssessie deel moet nemen.

Waar en wanneer?

Hieronder staat bij jouw opleiding de voor jouw geldende dag/tijd vermeld.

Studenten Science Education and Communication hebben een introductiebijeenkomst op maandag 3 februari, om 15:15 uur in BBG 3.15/3.17. Deze kennismaking is zowel bedoeld voor studenten van de Teacher Track  als voor de studenten die de track Research and Development zullen volgen.

Het programma is als volgt:
 

  • 15.15: eerste college CSP (Communicating Science with the Public)
  • Welkom en introductie op opleiding (Gjalt Prins), kennismaking/voorstellen tutoren
  • 17.00: einde

Tijdens de Openingssessie van de Graduate School of Teaching krijgen studenten van de tweejarige opleidingen Talen, Kunstgeschiedenis en Geschiedenis een introductie op het studieprogramma. Het programmaonderdeel is bedoeld voor alle studenten Educatie en Communicatie (ook van Geografie en Science Education and Communication).

De inhoud van het programma vormt naast een introductie op het studieprogramma een kennismaking met de programmacoördinator Geesteswetenschappen. Het programma van de Openingssessie is als volgt:
 

  • Dag  - woensdag 5 februari 2020
  • Tijd  - 15.00 - 17.00 uur

Let op! Volg je al langer een van de masterprogramma’s Educatie en Communicatie en start je het komend semester met Pedagogiek, Vakdidactiek, Professional in Praktijk 1a/b? Dan neem je ook deel aan de Startweek Stage/Baan!

Tijdens de Openingssessie van de Graduate School of Teaching krijgen studenten van de tweejarige opleidingen Geografie een introductie op het studieprogramma. Het programmaonderdeel is bedoeld voor alle studenten Educatie en Communicatie (ook van Talen, Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Science Education and Communication).

Aansluitend hebben studenten Geografie een gezamenlijke lunch met de programmacoördinator.

Het programma van de Openingssessie is als volgt:
 

  • Dag - woensdag 5 februari 2020
  • Tijd  - 15.00 - 17.00 uur

Onderwijsroosters

De onderwijsroosters van semester 2 zijn vanaf eind januari beschikbaar. Deze kun je inzien via MyTimetable. Het onderwijs bestaat uit verschillende onderdelen zoals hoorcolleges (eventueel practica en instructiecolleges) en werkcolleges. Op MyTimetable vind je jouw rooster en je werkgroepnummer.