Openingsbijeenkomsten E&C en SEC

Deze introductiepagina is nog niet up-to-date. Hieronder vind je wel alvast de data van de komende Startweek stage/baan, de Startdag eerstegraads module en de Openingsbijeenkomst:
 

  • De Startweek stage/baan – voor studenten die starten met o.a. Professional in Praktijk 1/Teaching Practice 1 - vindt plaats van maandag 29 januari tot en met donderdag 1 februari 2024.
  • De Startdag eerstegraads module – voor studenten die starten met o.a. Professional in Praktijk 2/Teaching Practice 2 - is op dinsdag 30 januari 2024.
  • De Openingsbijeenkomst voor nieuwe studenten Science Education and Communication / Educatie en Communicatie vindt plaats tijdens de eerste week/weken van het semester. De dagen en tijden zijn nog niet bekend. Zodra bekend worden ze hier gepubliceerd.

In de Intro GST Flowchart (pdf) kun je bekijken bij welke introductie jij t.z.t. verwacht wordt. Deelname is verplicht.

De Openingsbijeenkomsten E&C en SEC zijn introductiebijeenkomsten voor nieuwe studenten van de lerarenopleidingen Geschiedenis/Geografie/Kunstgeschiedenis/Talen: Educatie en Communicatie en Science Education and Communication (beide tracks). Je aanwezigheid is verplicht.

Tijdens de Openingsbijeenkomsten word je welkom geheten en alvast geïnformeerd over het vakinhoudelijke deel van je masterprogramma aan je ‘schoolvakfaculteit’ Bètawetenschappen, Geesteswetenschappen of Geowetenschappen.

De data en tijden van de Openingsbijeenkomsten vind je, zodra bekend, hieronder.

Weet je niet zeker of de Openingsbijeenkomst(en) voor jou bedoeld is/zijn? Bekijk dan je informatiebrief en voor de zekerheid ook de Flowchart intro GST (pdf).

Waar en wanneer?