Roosters

MyTimeTable

Je persoonlijke rooster vind je uiterlijk twee weken voor aanvang in MyTimetable, de roosterwebsite van de Universiteit Utrecht die je eenvoudig kunt koppelen aan je eigen digitale agenda. Je MyTimetable-rooster staat ook in de MyUU-app.

Je moet in MyTimetable eerst zelf je cursussen toevoegen. Log hiervoor altijd in met je Solis-id en wachtwoord, zodat alles opgeslagen blijft. Zodra je weet in welke groep je zit, kun je je persoonlijke rooster compleet maken.

Cursussen die individuele begeleiding vergen, hebben geen rooster. Voor die cursussen maak je zelf afspraken met je docent.

Jaarkalender

Omdat je zowel vakken volgt bij de faculteit Geowetenschappen als bij de Graduate School of Teaching (GST) dien je rekening te houden met twee jaarkalenders.

  • Tijdens de vakinhoudelijke en onderzoeksmodule geldt de Geo-jaarkalender.
  • Tijdens de beroepsvoorbereidende modules (Educatieve en Eerstegraads Module) geldt de GST-jaarplanning 2022/2023 (pdf). Hierin vind je een overzicht van blokken, semesters en inschrijfperiodes.
  • Voor de cursusinschrijfperiodes houd je de GST-jaarplanning aan.

Startweek Stage/Baan en Startdag Eerstegraads Module

De cursussen van de Educatieve Module Pedagogiek 1, Professional in Praktijk 1a/b en/of Vakdidactiek 1 beginnen met een Startweek Stage/Baan op de universiteit, ook voor deeltijders. Deelname is verplicht:

  • Indien je in september 2022 start met deze cursussen, dan vindt de Startweek Stage/Baan plaats van maandag 15 t/m donderdag 18 augustus 2022 (de laatste week van de schoolvakantie van regio Midden).
  • Indien je in februari 2023 start, dan vindt de Startweek Stage/Baan plaats van maandag 30 januari tot en met donderdag 2 februari 2023.

Begin je met de Eerstegraads Module (en dus met o.a.) Professional in Praktijk 2, dan word je verwacht op de Startdag Eerstegraads Module op dinsdag 16 augustus 2022 (septemberstart 2022) of op dinsdag 31 januari 2023 (februaristart 2023).

Zie ook de Intro GST-site

Overzicht schoolvakanties

Voor tijdens de beroepsvoorbereidende modules: de Rijksoverheid biedt een overzicht van de schoolvakanties 2022-2023.