Roosters

Persoonlijke rooster

Je persoonlijke rooster vind je uiterlijk twee weken voor aanvang in MyTimetable, de roosterwebsite van de Universiteit Utrecht die je eenvoudig kunt koppelen aan je eigen digitale agenda. Je MyTimetable-rooster staat ook in de MyUU-app.

Je moet in MyTimetable eerst zelf je cursussen toevoegen. Log hiervoor altijd in met je Solis-id en wachtwoord, zodat alles opgeslagen blijft. Zodra je weet in welke groep je zit, kun je je persoonlijke rooster compleet maken.

Cursussen die individuele begeleiding vergen, hebben geen rooster. Voor die cursussen maak je zelf afspraken met je docent.

Jaarkalender

Omdat je zowel vakken volgt bij de faculteit Geowetenschappen als bij de Graduate School of Teaching (GST) dien je rekening te houden met twee jaarkalenders.
 

Start modules

De cursussen van de educatieve module Pedagogiek 1, Professional in Praktijk 1a/b en/of Vakdidactiek 1 beginnen met een Startweek stage/baan op de universiteit. Deelname is verplicht voor voltijd-, deeltijd-, reguliere, U-TEAch-, stage- en baanstudenten.

Omdat je na de Startweek direct start met je praktijkuren op je stage- of baanschool, vindt de Startweek bij een septemberstart plaats in de laatste week van de zomervakantie (regio Midden) en bij de februaristart in de laatste week van het vorige blok (eind januari, begin februari).

Startmoment educatieve moduleData Startweek stage/baan
Augustus 2024Maandag 19 augustus t/m donderdag 22 augustus 2024
Februari 2025Maandag 27 januari t/m donderdag 30 januari 2025

Begin je met de eerstegraads module (en dus met o.a.) Professional in Praktijk 2, dan start je onderwijs op de Startdag eerstegraads module. Deelname is verplicht voor voltijd-, deeltijd-, reguliere, U-TEAch-, stage- en baanstudenten. Hieronder vind je de data van de komende Startdagen eerstegraads module:

Startmoment Eerstegraads ModuleData Startdag Eerstegraads Module
Augustus 2024Dinsdag 20 augustus 2024
(tijdens de laatste week van de schoolvakantie regio Midden)
Februari 2025Dinsdag 28 januari 2025

Er vindt voorafgaand aan de opleiding ook altijd een introductieactiviteit plaats op de faculteit Geowetenschappen, in februari of september (afhankelijk van je startmoment).

Zie ook de Intro GST-site.