Roosters

Persoonlijke rooster

Je persoonlijke rooster vind je uiterlijk twee weken voor aanvang in MyTimetable, de roosterwebsite van de Universiteit Utrecht die je eenvoudig kunt koppelen aan je eigen digitale agenda. Je MyTimetable-rooster staat ook in de MyUU-app.

Je moet in MyTimetable eerst zelf je cursussen toevoegen. Log hiervoor altijd in met je Solis-id en wachtwoord, zodat alles opgeslagen blijft. Zodra je weet in welke groep je zit, kun je je persoonlijke rooster compleet maken.

Cursussen die individuele begeleiding vergen, hebben geen rooster. Voor die cursussen maak je zelf afspraken met je docent.

Jaarkalender

Omdat je zowel vakken volgt bij de faculteit Geowetenschappen als bij de Graduate School of Teaching (GST) dien je rekening te houden met twee jaarkalenders.
 

  • Tijdens de vakinhoudelijke en onderzoeksmodule geldt de Geo-jaarkalender.
  • Tijdens de beroepsvoorbereidende modules (educatieve en eerstegraads module) geldt de GST-jaarplanning 2023/2024 (pdf). Hierin vind je een overzicht van blokken, semesters en inschrijfperiodes.
  • Voor de cursusinschrijfperiodes houd je de GST-jaarplanning aan.

Voor tijdens de beroepsvoorbereidende modules: de Rijksoverheid biedt een overzicht van de schoolvakanties 2023-2024.

Startweek Stage/Baan en Startdag Eerstegraads Module

De cursussen van de educatieve module Pedagogiek 1,  Vakdidactiek 1 en Professional in Praktijk 1a/b beginnen met een Startweek Stage/Baan op de universiteit. Deelname is verplicht voor vol-, deeltijd-, reguliere, U-TEAch-, baan- en stagestudenten. Hieronder vind je de data van de komende Startweken Stage/Baan.

Startmoment educatieve moduleData Startweek Stage/Baan
Februari 2024Maandag 29 januari t/m donderdag 1 februari 2024
Augustus 2024Maandag 19 augustus t/m donderdag 22 augustus 2024

Begin je met de eerstegraads module en dus met (o.a.) Professional in Praktijk 2, dan start je onderwijs op de Startdag Eerstegraads Module. Deelname is verplicht voor vol-, deeltijd-, reguliere, U-TEAch-, baan- en stagestudenten.

Startmoment Eerstegraads ModuleData Startdag Eerstegraads Module
Februari 2024Dinsdag 30 januari 2024
Augustus 2024Dinsdag 20 augustus 2024
(tijdens de laatste week van de schoolvakantie regio Midden)

Zie ook de Intro GST-site.